2013-01-06 14:12:51
Φωτογραφία για Ζητείται... φώτιση
ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάθηκαν οι πρίγκιπες, χάθηκε και η μπάλα, με την χρονιά να ξεκινάει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό. Αυτό που φοβόντουσαν τα μέλη του Δ.Σ, την «μεγάλη Παρασκευή», ότι δηλαδή το θέμα του Φεϊζάλ και του Τσάκα, πιθανότατα να επηρεάσει και την ομάδα – ήταν ένας από τους λόγους που θέλησαν να το τελειώσουν και να μην δώσουν την παράταση – όπως φαίνεται, έγινε. Κόντρα στον Λεβαδειακό, οι «πράσινοι» γνώρισαν ακόμη μία ήττα, την 4η συνολικά και μετά την «μαυρίλα» στα διοικητικά, ήρθε ακόμη μια… κακιά στιγμή και εντός γηπέδου.

«Δεν κάνω… ζαβολιές», δήλωσε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, μετά το τέλος της αναμέτρησης αλλά λίγη σημασία έχει… Ο Γάλλος επέστρεψε έπειτα από 3.5 μήνες και έμελλε να γίνει ο «μοιραίος» παίκτης μιας και με δύο δικά του λάθη, οδήγησε την ομάδα του στην ήττα.

«Οφείλω να σιωπώ»

«Είμαι πολύ απογοητευμένος, ξέρω ότι θα υποστώ κριτικές, ξέρω ότι θα με αποδοκιμάσει ο κόσμος, όμως θα μείνω ταπεινός, θα συνεχίσω να δουλεύω διότι ξέρω ότι ο Θεός ανταμείβει αυτούς που έχουν καλές προθέσεις», είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Μπουμσόνγκ. Πάντως, το κλίμα που υπάρχει στα διοικητικά δεν θέλησε να το σχολιάσει:

«Δεν είναι ο ρόλος μου να κάνω κριτική, να κάνω τον δικαστή για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Είναι σαφές πως αν πω σήμερα την ετυμηγορία μου, θα δημιουργηθεί πολεμική κατάσταση. Υπάρχουν πολλά που δεν προχωράνε. Απόδειξη σήμερα ότι εγώ δεν έπαιξα καλά, εγώ ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ οφείλω να σιωπώ και να δουλεύω ταπεινά και να μάχεται και ο ίδιος για όλους εκείνους που μάχονταν πάντα για τον Παναθηναϊκό. Οποιος αγαπά τον Παναθηναϊκό, θα έπρεπε να σκεφτεί πως θα συνεισφέρει στην ομάδα». Πράγματι, ο Γάλλος θέλησε να το... σώσει, όμως η ουσία δεν αλλάζει Το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ βρήκε τους «πράσινους» να αποχωρούν με σκυμμένα κεφάλια, τους οπαδούς να κράζουν, ενώ ψυχολογικά φορτισμένος εμφανίστηκε και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος φρόντισε να στείλει τα δικά του μηνύματα, προσπαθώντας παράλληλα να τονίσει ότι «ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ όλα και πρέπει όσοι μείνουν να παλέψουν»…

Να παλέψουν αλλά… ο φόβος χάθηκε, όπως υποστήριξε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Εν κατακλείδι, ο Παναθηναϊκός ζει πράγματι μια ιστορική στιγμή, από τις χειρότερες στην ιστορία του… Θα πρέπει κάποιος να πάει πολύ πίσω χρονικά για να δει τους «πράσινους» στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Και αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι εάν πράγματι αυτοί που θα μείνουν, θα χουν κουράγια για να το παλέψουν μέχρι το τέλος.

πηγή: sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ