2013-01-06 15:02:02
Φωτογραφία για Επιστολή Κεγκέρογλου σε Δήμαρχο Ηρακλείου και Περιφερειάρχη
Επιστολή Κεγκέρογλου σε Δήμαρχο Ηρακλείου και Περιφερειάρχη για ΟΑΔΥΚ- ΟΑΝΑΚ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ και ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ» Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Ηρακλείου και Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου τους καλεί σε συνεργασία ενόψει της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για την ίδρυση γενικής Γραμματείας συντονισμού του κυβερνητικού έργου, στο οποίο περιλαμβάνονται συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών, στο οποίο περιλαμβάνεται τροπολογία για τη συγχώνευση ΟΑΔΥΚ- ΟΑΝΑΚ- ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ και πιθανόν κατάργηση της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ και της ΕΥΔΕ Αποσελέμη.

Αναλυτικά το κείμενο της Επιστολής έχει ως εξής

«Αγαπητέ Περιφερειάρχη,

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αμέσως μετά τις γιορτές θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής νομοσχέδιο για την ίδρυση γενικής Γραμματείας συντονισμού του κυβερνητικού έργου, στο οποίο περιλαμβάνονται συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών.


Πρόθεση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπως έχουμε ενημερωθεί, είναι να κατατεθεί τροπολογία για τη συγχώνευση ΟΑΔΥΚ- ΟΑΝΑΚ- ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ και πιθανόν κατάργηση της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ και της ΕΥΔΕ Αποσελέμη.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό για την ανάπτυξη της Κρήτης και βεβαίως για την Περιφέρεια Κρήτης και την ΠΕΔ, που αφενός σήμερα είναι οι κύριοι μέτοχοι των οργανισμών, αφετέρου έχουν ως Α και Β βαθμός αυτοδιοίκησης, τον κύριο ρόλο για την ανάπτυξη, σύμφωνα με τον ν. 3852/10.

Θεωρώ ότι ενόψει της συζήτησης και της ψήφισης στη Βουλή της σχετικής ρύθμισης θα ήταν χρήσιμο και αποτελεσματικό, να εκφραστεί τόσο το Π.Σ. ή η Περιφερειακή Αρχή, όσο και η ΠΕΔ ή το προεδρείο της, για τους σκοπούς, τη μορφή, τους εργαζόμενους, τη μετοχική σύνθεση και ό,τι άλλο σχετικό αφορά το ρόλο του νέου φορέα.

Αναμένοντας τις απόψεις σας, εύχομαι καλή δύναμη σε σας και τους συνεργάτες σας εν όψει μιας δύσκολης, κρίσιμης, αλλά και ελπιδοφόρας χρονιάς». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ