2013-01-06 18:12:03
Φωτογραφία για Ηλεία: Eλεύθερη η 59χρονη φαρμακοποιός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τις παράνομες συνταγογραφήσεις
Με τον μοναδικό περιορισμό να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου κατοικεί, αφέθηκε ελεύθερη, η 59χρονη φαρμακοποιός, που φέρεται να εμπλέκεται στην σοβαρή υπόθεση με τις παράνομες συνταγογραφήσεις, ύστερα από την απολογία της στην Ανακρίτρια Ηλείας, που ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Οι φαρμακοποιοί που έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Ανακρίτρια Ηλείας, στη σοβαρή αυτή υπόθεση με την κατηγορία της χρήσης πλαστού εγγράφου, της απάτης και της ψευδούς βεβαίωσης, φέρεται να παραλάμβαναν τις συνταγές από τον ιατρό που συνελήφθη το προηγούμενο διάστημα, ενώ η εξέταση σε βάθος της υπόθεσης από τις δικαστικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζεται καθ? όλο αυτό το διάστημα, με τον ογκώδη φάκελο δικογραφίας που έχει σχηματιστεί να περιλαμβάνει, σύμφωνα με πηγές, πολλές αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη δράση του ιατρού.

Να σημειωθεί πως τις επόμενες μέρες πρόκειται να απολογηθούν τόσο η γραμματέας του ιατρού όσο και οι υπόλοιποι φαρμακοποιοί που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάλι στον πάγκο ο Κασίγιας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάλι στον πάγκο ο Κασίγιας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ