2013-01-08 11:33:21
Φωτογραφία για ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τη Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN) ενημέρωσε τον Ολυμπιακό για την ώρα που θα αγωνιστεί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στην πισίνα «11 Απριλίου» του Βελιγραδίου για την 7η αγωνιστική του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι των… Βαλκανίων θα τεθούν αντιμέτωποι στις 18:00 ώρα Ελλάδας, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει εορταστική ατμόσφαιρα, εφάμιλλη με εκείνη του ματς της 13ης Νοεμβρίου στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», στο οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε με 9-8.

Το τεχνικό πειτελείο και οι πολίστες του Ολυμπιακού έχουν προγραμματισμένη πτήση για το Βελιγράδι το πρωί της Τρίτης στις 8:55, ενώ αυτό που παίζεται είναι η μετάδοση από τη συνδρομητική τηλεόραση.

Τη Δευτέρα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.g", εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον για τη μετάδοση του παιχνιδιού και σήμερα θα φανεί αν, τελικά, θα υπάρχει εικόνα για την αναμέτρηση που θα κρίνει, εν πολλοίς, την ομάδα που θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον β’ όμιλο και άρα θα τεθεί αντιμέτωπη με την 3η του α’, με τον Ολυμπιακό να παίζει για δύο αποτελέσματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ