2012-03-27 10:27:03
Φωτογραφία για Κέντρο παράνομων μεταναστών και στην Πελοπόννησο θα ζητήσει η Πολιτεία
Και στην Πελοπόννησο θα ζητήσει χώρο συγκέντρωσης μεταναστών η Ελληνική Κυβέρνηση στο πλαίσιο της αντιμετωπισης των λαθρομεταναστών. Στην σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος που συγκαλεσε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου το μεσημέρι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε από τους Περιφερειάρχες και τον Πέτρο Τατούλη να βοηθήσουν όσο μπορούν την κατάσταση και να μην φορτωθούν μόνο συγκεκριμένες περιοχές της χώρας το πρόβλημα , καθώς ήδη υπάρχουν αντιδράσεις, όπως στην Κοζάνη.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Γιάννης Σγουρός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, οι γενικοί γραμματείς Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων και ο Δήμαρχος καλαμάτας κ.Νίκας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας και παρουσιάστηκε το στρατηγικό σχέδιο που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του. Σε πρώτη γραμμή το θέμα της δημιουργίας Χώρων Κλειστής Προσωρινής Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, όπου ο Υπουργός τόνισε την ανάγκη δημιουργίας και άλλων τέτοιων χώρων στην Ελλάδα εκτός από το Κέντρο στην Κοζάνη που έχει ήδη ανακοινωθεί.

radio936.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ