2013-01-14 20:52:03
Φωτογραφία για ΦΡΙΤΖΟΝ : ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ... ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΚΑΜΠΙ
Η λύση στα οικονομικά προβλήματα της Xίμκι δεν φαίνεται να βρίσκεται κοντά και η απειλή απεργίας των παικτών, είναι πια πιο ορατή από ποτέ, όπως επιβεβαίωσε και ο Βιτάλι Φριτζόν, ο οποίος πάντως τόνισε πως το ματς με την Μακάμπι θα γίνει κανονικά.

Ο παίκτης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Top-16 της Ευρωλίγκας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο "izvestia.ru":

"Υπάρχει ένας άνθρωπος στην ομάδα που δεν έχει πληρωθεί από τον Οκτώβρη. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Την Δευτέρα θα παίξουμε το παιχνίδι μας για την VTB και στη συνέχεια θα έχουμε μια συνάντηση ως ομάδα για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε".

Σε ερώτηση για το αν η απεργία θα επηρεάσει το ματς του Τοπ-16 με την Μακάμπι, απάντησε: "Φυσικά και όχι! Θα είναι κακό για το ρωσικό μπάσκετ. Είναι η Ευρωλίγκα, η κύρια λίγκα της Ευρώπης. Θα είναι κακό για την χώρα μας. Αλλά δεν θα αγωνιστούμε στο επόμενο ματς κόντρα στη Κρασνογιάρσκ για τη ρωσική λίγκα".

Αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και τον λόγο που δημιουργήθηκαν τα οικονομικά προβλήματα: "Ίσως είναι η αλλαγή του περιφερειακού κυβερνήτη της Μόσχας, ίσως κάτι άλλο. Αλλά η ομάδα έχει πρόεδρο. Ξέρει τις απαντήσεις και δεν μας μιλά. Δεν έχουμε επαφή μαζί του. Επομένως, κανείς δεν ξέρει πως το πρόβλημα μπορεί να λυθεί".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ