2012-03-27 12:03:11
Φωτογραφία για Συναγερμός από οπλοστάσιο στο βυθό της Βάρκιζας
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού βαρέος οπλισμού στο βυθό της Βάρκιζας, με την οποία ασχολείται τόσο η ΕΛ.ΑΣ., όσο και η Αντιτρομοκρατική - σύμφωνα με πληροφορίες. Τα όπλα βρέθηκαν πριν από δέκα ημέρες ωστόσο - για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί - οι ανακοινώσεις έγιναν σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο βυθό της συγκεκριμένης θαλάσσιας περιοχής βρέθηκαν τρία Kalashnikov με δώδεκα γεμιστήρες, ένα εννιάρι πιστόλι Makarov, δύο πιστόλια Beretta 7,65, mm, τρία σαρανταπεντάρια πιστόλια Browning, τρεις ξιφολόγχες και τριακόσια φυσίγγια.

Ο οπλισμός μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, οι ειδικοί της οποίας λόγω της διάβρωσης που είχε υποστεί το υλικό από το θαλασσινό νερό, το επανέφεραν σε κατάσταση τέτοια, ώστε να γίνει βαλλιστική έρευνα και να διασταυρωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Η υπόθεση έχει "άρωμα" τρομοκρατίας και εξετάζεται αν ίσως πρόκειται για όπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αιματηρές ενέργειες. http://www.nooz.gr/greece/oplostasio-sto-vu8o-tis-varkizas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ