2013-01-22 09:46:04
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Ο Άρης έκανε... ρελάνς για την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται κοντά στον παίκτη και περιμένει με αγωνία την τελική του απάντηση!

Παρόλο που ο παίκτης φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στον ΟΦΗ, λόγω της παρουσίας του Πετράκη, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν. Οι «κίτρινοι», οι οποίοι παρουσίασαν εκ νέου προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, αποφάσισαν να μπουν ξανά δυνατά για την απόκτηση του παίκτη του Ολυμπιακού.

Πλέον, έχοντας κάνει τις επαφές τους με τον Τάτο και την ομάδα του, είναι κοντά σε συμφωνία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" και περιμένουν την τελική του απάντηση άμεσα!

Ο Άρης έχει αποκτήσει ήδη τον Διαμαντάκο και τον Ζαραδούκα με τη μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους και προσφέρουν στον Τάτο εγγυημένες 50.000 μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου, κάτι που έκαναν και με τον Ζαραδούκα.

Παράλληλα, στον Άρη θέλουν πολύ και τον Νίκο Τζανακάκη του Εργοτέλη, για τον οποίο κατέθεσαν πρόταση 70.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, η oποία απορρίφθηκε. Επανήλθαν όμως με βελτιωμένη προσφορά για τον 20χρονο δεξιό αμυντικό και περιμένουν. Για τον παίκτη φέρεται να ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το 2015 η νέα Alfa Romeo roadster
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το 2015 η νέα Alfa Romeo roadster
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ