2013-01-22 10:00:05
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΚΑΙ «ΠΟΡΤΑ» ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Διαρκείς πιέσεις δέχεται η πλευρά του Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Ολυμπιακός για τον παίκτη με τους ανθρώπους τηςΜπεσίκτας να είναι οι πιο επίμονοι παρά το «ΟΧΙ» των ερυθρόλευκων.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν διαθέση να παραχωρήσουν τον Ραφίκ Τζιμπούρ αλλά ούτε και να τον αφήσουν να φύγει έτσι. Όμως από την άλλη το... χάσμα στα χρήματα συνεχίζει να υφίσταται, ο ποδοσφαιριστής έχει πια και τάσεις φυγής από το Λιμάνι και οι... διώκτες του, όπως η Μπεσίκτας, συνεχίζουν να ασκούν έντονο πρέσινγκ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα ο διεθνής επιθετικός είναι πια πιο κοντά στην αποχώρηση παρά στην παραμονή.

Την Δευτέρα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", διέρρευσε πληροφορία πως ο Ολυμπιακός είπε «όχι» στην Μπεσίκτας σε κρούση 1 εκατ. ευρώ. Οι Τούρκοι μιλούν για συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια, όμως θεωρείται δύσκολο το να έχει καταφέρει να έχει βρει τέτοιο ποσό η συγκεκριμένη ομάδα, δεδομένων των οικονομικών της προβλημάτων, τα οποία υπάρχουν εδώ και καιρό.

Επισήμως ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει δεχθεί κρούση όμως οι «ενοχλήσεις» και οι «ερωτήσεις» από Γαλλία και Τουρκία διαδέχονται η μία την άλλη. Όσο περνάει ο χρόνος και δεν βρίσκεται λύση πάντως ο «τρομοκράτης» θα απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τους ευθρόλευκους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ