2013-01-22 21:21:59
Φωτογραφία για ΓΚΡΕΚΟ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
Ο Λεάντρο Γκρέκο διατύπωσε την άποψη ότι ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ένας ποιοτικός παίκτης, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την Ρόμα.

Αναλυτικά ο Ιταλός μέσος είπε: «Ο Τοροσίδης θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Ρόμα. Είναι επιθετικογενής, ξέρει να να προωθείται και είναι ποιοτικός παίκτης. Μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμος για την ομάδα του Ζέμαν. Παρά την ηλικία του έχει εμπειρία σε διεθνές επίπεδο.

Είναι ένα εξαιρετικό απόκτημα. Είναι ένας εκρηκτικός ακραίος μπακ με καλή τεχνική, αν και το αμυντικό κομμάτι δεν είναι το φόρτε του. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης.

Αντίθετα με ότι μπορεί να σκέφτεται κανείς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Αθήνα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση απ' ότι στη Ρώμη. Ένα παράδειγμα; Παρά τους πολλούς βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο που έχουμε, κατά την διάρκεια αρκετών αγώνων οι οπαδοί μας αποδοκίμασαν.

Συνεπώς ο Τοροσίδης είναι προνομιούχος. Όσο για μένα είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα. Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πηγαίνουμε καλά στην Ευρώπη. Είμαι ικανοποιημένος επίσης και από την ανθρώπινη πλευρά. Διασκεδάζω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ