2013-01-22 21:38:28
Φωτογραφία για Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ ΓΙΑ... ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ!
Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε στο "sportdog.gr", για τον καλό του φίλο και προπονητή του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

Γνωστός για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματα του ο Γιάννης Μπέζος και παράλληλα στενός φίλος του Αντώνη Νικοπολίδη, οπότε δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει σχετικά με την πρόκληση που έχει ο Νικοπολίδης στο πάγκο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά Πριν από μερικούς μήνες, οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο ίδιο πάνελ, στην παρουσίαση του βιβλίου του Α. Νικοπολίδη με τίτλο "Ο αγώνας της ζωής μου". Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τον Αντώνη και διάβασε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την πορεία της αθλητικής του καριέρας και όχι μόνο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά και εκτιμάει τον παλαίμαχο άσο και νυν προπονητή των "ερυθρόλευκων". Στο κάλεσμα, μάλιστα, να ευχηθεί για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του Νικοπολίδη, ο Γιάννης Μπέζος ζήτησε ευγενικά να κάνει μία εκτίμηση για το μέλλον του Αντώνη στον Ολυμπιακό.


"Θα κάνω μία εκτίμηση για την πορεία του Αντώνη, παρά μία ευχή. Λόγω της προσωπικής σχέσης που έχω μαζί του, αλλά και από όσα παρακολουθώ στον χώρο του αθλητισμού. Ο Νικοπολίδης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και θα έλεγα ότι η πιάτσα σήμερα -και δεν αναφέρομαι μόνο στην αθλητική πιάτσα- έχει ανάγκη από ανθρώπους σοβαρούς. Που να κάνουν λιγότερες δηλώσεις και να δείχνουν μεγαλύτερη σοβαρότητα. Ο Αντώνης ήταν ένας μεγάλος αθλητής, έχει μία σοβαρή και ισχυρή δημόσια εικόνα.

Για αυτό τον λόγο πιστεύω πως θα έχει καλό μέλλον στον Ολυμπιακό, αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα, καθώς χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ο Αντώνης", ήταν τα λόγια του Γιάννη Μπέζου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ