2013-02-03 01:33:03
Φωτογραφία για «Καταιγίδες» για το κορίτσι του καιρού
Πολλές καταιγίδες φαίνεται να αντιμετώπισε η ευτυχισμένη οικογένεια της Μαρίας Κρούσου και του Νάσου Χούμπαυλη.

Το ζευγάρι, που κρατούσε τη ζωή του πάντα μακριά από τα φλας και τις κάμερες, μπορεί να πήρε την απόφαση να μην είναι πια μαζί, όμως φρόντισε να διατηρήσει άριστες σχέσεις για χάρη της μονάκριβης κόρης του.

Η Μαρία εκτός από το «κορίτσι του καιρού» στο Star, έχει μια επιτυχημένη σχολή μπαλέτου στο Περιστέρι, ενώ διδάσκει και σε ιδιωτικό σχολείο τα πρωινά. Η ξανθιά μπαλαρίνα του καιρού μιλάει στην «Espresso» για τη ζωή της μετά τον χωρισμό, αλλά και πώς συνδυάζει άψογα τα επαγγελματικά της με τη μητρότητα.

«Το πρωί δουλεύω σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στο Περιστέρι, ενώ διδάσκω μπαλέτο εδώ και έντεκα χρόνια σε ιδιωτικό δημοτικό. Μετά βρίσκομαι στο Star για να πω τον καιρό και το απόγευμα πηγαίνω στη σχολή μπαλέτου που έχω στο Περιστέρι. Για να μπορέσω να δουλέψω το πρωί, η κόρη μου πάει βρεφονηπιακό. Οταν τελειώνει συναντιόμαστε με τον πρώην σύζυγό μου για να δει και εκείνος την κόρη μου. Κάνουμε ό,τι καλύτερο για το παιδί μας».


Οταν η συζήτηση έρχεται στον πρόσφατο χωρισμό της, η Μαρία Κρούσου μας εξομολογείται: «Δεν ήθελα να βγει στη δημοσιότητα ο χωρισμός μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χωρίσω και πίστευα ότι θα είμαι με αυτόν τον άνθρωπο για πάντα. Ομως, δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που χωρίζει. Το διαζύγιό μου βγήκε πριν από λίγους μήνες και ήταν συναινετικό. Εχουμε, βέβαια, τις καλύτερες σχέσεις για το παιδί και κάνουμε και οι δυο μας τα πάντα για τη μικρή Πάττυ».

Οσο για τη ζωή μετά το διαζύγιό της, η Μαρία τονίζει: «Προχωράμε. Απλώς, το τέλειο θα ήταν να υπήρχε κάτι. Είμαι μια χαρά και με την κόρη μου και συνεχίζουμε τη ζωή μας. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω μαζί της πότε σε παιδότοπους και πότε κάνοντας δδιάφορά πράγματα μαζί της». Οσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, το «κορίτσι του καιρού» λέει: «Δεν ξέρω να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Ο,τι είναι να έρθει, θα έρθει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μα ποιος Στουρνάρας;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μα ποιος Στουρνάρας;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ