2013-02-09 08:39:28
Φωτογραφία για Έτσι θα «χτυπήσει» ο Παναθηναϊκός
Η απουσία καθαρού φορ στο ματς με την Ξάνθη αναγκάζει με τον Φάμπρι να παίξει με τον Ζέκα στην κορυφή, ωστόσο ο Πορτογάλος θα έχει στηρίγματα, με αρκετούς παίκτες να «πατούν» περιοχή.

Τα κουκιά είναι μετρημένα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τους «Ακρίτες» και οι απουσίες του Τοτσέ, του Φορναρόλι και του Κουίνσι αναγκάζουν τον Ισπανό να παίξει με τον Ζέκα στην κορυφή, τουλάχιστον βάσει όσων έχει δείξει στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Οι προθέσεις του είναι ξεκάθαρες.

Το σύστημα θα παραμείνει το ίδιο, ωστόσο οι παίκτες που θα παραταχθούν πίσω από τον Ζέκα θα παίζουν πολύ κοντά του, έτσι ώστε να παίρνουν μπάλες, να πιέζουν ψηλά και να εκμεταλλεύονται τους κενούς χώρους με τις κινήσεις τους, ώστε ο Πορτογάλος να «σπάει» την μπάλα. Με αυτόν τον τρόπο ο Φάμπρι φιλοδοξεί να δημιουργήσει επιπλέον κινδύνους στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Μαυρίας θα μπει στην 11άδα αντί του Τοτσέ και την τριπλέτα πίσω από τον φορ θα συμπληρώσουν ο Σισοκό με τον Καζιγιάμα. Κατά τα άλλα, ο Βιτόλο με το Σο θα είναι τα αμυντικά χαφ, ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια και οι Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος και Τριανταφυλλόπουλος στην άμυνα. Δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να πάρει χρόνο συμμετοχής και κάποιος από τους νεοαποκτηθέντες, με τον Ντίνα να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από όλους.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ