2013-02-09 09:32:06
Φωτογραφία για ΣΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά μεταξύ του Εθνικού και της ΑΕ Μοσχάτου, μετά την συνάντηση που είχε η διοίκηση της Ένωσης με τους ανθρώπους της «Καραϊσκάκης ΑΕ».

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (7/2) πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΣ Πειραιά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Βασίλη Βασιλειάδη και τους συνεργάτες του, προκειμένου να εξεταστεί το πρόγραμμα του Ολυμπιακού το μήνα Μάρτιο για την πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού.

Ο τελικός του Πειραιά διεξάγεται με τη χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη και, όπως αναφέρει το "onsports.gr", αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 16:00 και τα ματς της Β' και Γ' κατηγορίας της Ένωσης που είχαν προγραμματιστεί για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθούν 16-14 Μαρτίου.

Το «παρών» στην συνάντηση των δύο πλευρών έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Βασίλης Βασιλειάδης και οι συνεργάτες του Παναγιώτης Μπαντούνας, Κώστας Παναγόπουλος και Μαίρη Καλαϊτζιδάκη, ενώ για την Ένωση, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος, Στ. Μπρατσόλης, ο Γενικός Γραμματάς, Κωνσταντίνος Βράκας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Αναπληρωτής ταμίας, Κωνσταντίνος Χολέμπας και ο Παναγιώτης Λάπατας, πρόεδρος Παρατηρητών Αγώνων και πρόεδρος της Επιτροπής Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ