2013-02-09 10:13:06
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΙΤΣΕΛ ΜΕ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Η εποχή... Μίτσελ ξεκινά σήμερα για τον Ολυμπιακό, με δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:30, Novasports 2), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων βάζει από την αρχή τη σφραγίδα του, με αλλαγές στην ενδεκάδα και εμπιστοσύνη στο... νέο αίμα του ρόστερ του Θρύλου. Η πρόθεσή του να δώσει ευκαιρία μονιμοποίησης στο δεξί άκρο της άμυνας στον Τάσο Παπάζογλου, η απόφαση να ξεκινήσει με Φετφατζίδη ή Βλάχοδήμο και η επιστροφή του Σιόβα είναι οι πρώτες διαφοροποιήσεις που φέρνει η αλλαγή τεχνικού, με τον Μίτσελ να δείχνει από την αρχή ότι η αξιοποίηση όλου του ρόστερ και του ελληνικού στοιχείου του είναι στις προτεραιότητές του.

Ο Μίτσελ λέει στους παίκτες να έχουν συνέχεια στο μυαλό τους ότι παίζουν με τον δεύτερο της βαθμολογίας και ο Ολυμπιακός είναι στην Τρίπολη έτοιμος για συνθήκες... ντέρμπι. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη, με 17 γκολ στα τελευταία 8 παιχνίδια της. Ο Αστέρας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην έδρα της φέτος, ενώ δεν έχει χάσει σε όλες τις διοργανώσεις στην έδρα της. Έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα μετά τον Ολυμπιακό, βέβαια.


Οι Αρκάδες είχαν νικήσει πέρσι 2-0 τους ερυθρόλευκους σ΄αυτό το γήπεδο και θέλουν... ρεβάνς για το περσινό 7-2 στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και για την ήττα τους με 1-0 στον πρώτο γύρο, όταν πίεσαν στο τέλος τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, είχαν δοκάρι και είχαν οδηγήσει στο πρώτο μεγάλο ξέσπασμα της εξέδρας κατά του Ζαρντίμ.

Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης, Μασάντο, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Τζιμπούρ είναι οι υποψήφιοι για την ενδεκάδα με τους Βλαχοδήμο, Μήτρογλου, Φέισα και Μοντέστο να διεκδικούν θέση. Στην αποστολή είναι και οι Γιαννιώτης, Λυκογιάννης, Ιμπαγάσα.

Εκτός αποστολής είναι οι Πάντελιτς, Ντιακιτέ, Γκρέκο, Αβραάμ και οι τραυματίες Πίνο, Κάρολ, Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός θα έχει σχεδόν 2.000 κόσμο στο γήπεδο, αφού έχει πάρει 1.650 εισιτήρια για την οργανωμένη εξέδρα του. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί που ετοιμάζονται και για το ταξίδι στην Ισπανία και το ματς με τη Λεβάντε, το οποίο θα έχει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την ισπανική αστυνομία και την UEFA, αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και στην Τρίπολη.

Το σημερινό ματς, άλλωστε, θα αποτελέσει πρόβα για το παιχνίδι με τη Λεβάντε στην Ισπανία, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. Ο Μίτσελ έχει ζητήσει δύο πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του: το «τρίποντο» και να αρχίζουν σταδιακά να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τους οπαδούς του Θρύλου, ξεκινώντας από σήμερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ