2013-02-09 10:30:08
Φωτογραφία για Στο κάστρο της Τρίπολης!
Μια εβδομάδα μετά την πτώση του… Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα στη μοναδική πλέον απόρθητη έδρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Νωρίτερα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Βέροια και ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής! Και, μάλιστα, με μια ιδιαιτερότητα παραπάνω από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Αστέρας έμεινε να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στην έδρα της, μετά τη γκέλα του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να σπάσουν αυτό το σερί. Στο ντεμπούτο του Μίτσελ, οι πρωταθλητές ταξιδεύουν στην Τρίπολη με στόχο να πάρουν τη νίκη που θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Πρώτον θα αποσπαστούν από τον Αστέρα 16 βαθμούς, δεύτερον θα επιστρέψουν στις νίκες κάτι που χρειάζονται μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και τρίτον θα τονωθούν ψυχολογικά ενόψει του αγώνα με τη Λεβάντε την ερχόμενη Πέμπτη για το Europa League. Απέναντί τους, όμως, έχουν μια ομάδα που δε βρίσκεται τυχαία στη δεύτερη θέση, ούτε είναι τυχαία αήττητη στην έδρα της. Ο Αστέρας έχει χτίσει χαρακτήρα, έχει αποκτήσει προσωπικότητα, έχει ποιότητα και όνειρα για να πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Έχει και… αξιοπρεπή προϊστορία στην Τρίπολη με τον Ολυμπιακό, αφού έχει κερδίσει δύο φορές κι έχει χάσει τρεις για το πρωτάθλημα. Είναι αξιοσημείωτο πως κανένα ματς των δύο ομάδων δεν έχει λήξει ισόπαλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ