2013-02-09 11:39:59
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΣΞΟΣ Ο ΡΑΪΚΟΝΕΝ
«Έχω καλή αίσθηση του μονοθεσίου», δήλωσε ο Κίμι Ραϊκόνεν, ολοκληρώνοντας από την πρώτη θέση την πρώτη περίοδο των δοκιμών.

Την ικανοποίηση του για τον τρόπο που εξελίχτηκαν οι πρώτες επίσημες δοκιμές του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 στην πίστα της Χερέθ εξέφρασε ο Κίμι Ραϊκόνεν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ο Φινλανδός πιλότος την τελευταία ημέρα των δοκιμών τερμάτισε στην πρώτη θέση των χρονομετρημένων, δηλώνοντας πως η αίσθηση που έχει από την Ε21 είναι πολύ καλή. Ωστόσο, ο “Iceman” τόνισε ότι ακόμη είναι νωρίς και πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

«Κάναμε ότι σχεδόν είχαμε σχεδιάσει. Δοκιμάσαμε διαφορετικά πράγματα με τη θέση του πιλότου. Έχουμε βελτιωθεί, έχω καλή αίσθηση του μονοθεσίου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον τρόπο που εξελίχτηκαν τα πράγματα. Σίγουρα ακόμη υπάρχουν τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτή ήταν μόνο η πρώτη περίοδος των δοκιμών», ανέφερε ο “Iceman” για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλή αίσθηση του μονοθεσίου. Ακόμη, είναι πολύ νωρίς, ωστόσο έχουμε μία καλή βάση από την περσινή δουλειά μας. Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε το φετινό με το περσινό μονοθέσιο, δεδομένων των διαφορετικών ελαστικών. Ωστόσο, είμαστε ικανοποιημένοι».

Η Lotus δύο από τις τέσσερις ημέρες βρέθηκε στην κορυφή των χρονομετρημένων, δεδομένου ότι και ο Ρομάν Γκροσέαν είχε πλασαριστεί πρώτος τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ