2013-02-19 17:56:02
Φωτογραφία για Εμπειρία αναγνώστη στον ΟΑΕΔ Ρεθύμνου
Θα ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία που έζησα πριν λίγους μήνες στον ΟΑΕΔ Ρεθύμνου Είμαι ένας Ελληναs πολίτης στην δεύτερη δεκαετία της ζωής μου και καλώς η κακώς, μετά από απόλυση αναγκάστηκα να ζητήσω το ταμείο ανεργίας. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ την εμπειρία μου αυτή.

Παρουσιάστηκα από τις 7 το πρωί καθώς έπρεπε να γράψω το όνομα μου σε ενα μπακαλοχαρτο (ώστε να πάρω νούμερο και καλά , μετά από πολύ στρίμωγμα, ταλαιπωρία και γελοία γραφειοκρατία κατάφερα να περάσω αίτηση για την εγγραφή μου στην υπηρεσία.

Ξαναπήγα μετά από κάμποσες εβδομάδες όπως μου ζητήθηκε για να δω αν εγκρίθηκα. Το έγγραφο έλεγε πως πρέπει να παρουσιαστώ στην υπηρεσία από 2 μέχρι 10 Ιανουαρίου.

Αυτή την φορά υπήρχε σαφώς λιγότερος κόσμος να περιμένει. Ανοίγοντας οι πόρτες πήρα την σειρά μου και παρακολούθησα μια (απο τις 2 συνολικά) υπαλλήλους να λέει χαρακτηριστικά ''Καθηστε κατω αλλιώς δεν εξυπηρετώ κανεναν''.


Ο κόσμος πράγματι το εκανε γιατι κανείς δεν εχει διάθεση για αντίλογο 8 η ωρα το πρωι.

Οταν έφτασε η σειρα μου να εξυπηρετηθώ, η συγκεκριμένη υπάλληλος κοιταξε την ημερομηνία και με περίσσια ειρωνεία ειπε στην συνάδερφο της δίπλα: ''2 του μηνα και πρωι πρωι. Εγω θα ντρεπόμουν στην θεση του''.

Πραγματικά κρύβω τόση οργή μέσα μου για όσα γίνονται τελευταία που η πρώτη μου σκεψη ηταν να την πιασω απο το λαρύγγι και να της πω να ανακαλεσει αυτο που ειπε για μενα. Δεν φτανει που ερχομαι οσο νωριτερα γινεται στην υπηρεσια, ωστε να βοηθησω τον εαυτο μου και την υπηρεσια την ιδια, μα με προσβάλει η υπάλληλος τους μεσ' τα μουτρα.

Ζουμε ολοι σε δύσκολες εποχές και πιστευω άνθρωποι σαν και την συγκεκριμενη κυρία θα επρεπε να απολυθουν αμεσα και να παρει την θεση της κάποιος που πραγματικα θελει να παράγει εργο.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ