2013-02-20 12:36:05
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!
Να κάνουν τα πάντα στην προσπάθεια για την ανατροπή του 3-0 κόντρα στη Λεβάντε, ζήτησε από τους παίκτες του ο Μίτσελ την Τρίτη, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να δείξει ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Ο Ισπανός τεχνικός συγκέντρωσε τους παίκτες του πριν από την προπόνηση της Τρίτης και τους μίλησε για το αυριανό ματς: «Έχουμε τώρα μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ματς που χρίζει μεγάλης προσοχής από εμάς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τον αγώνα με την Λεβάντε προκειμένου να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε ο Μίτσελ ο οποίος στη συνέχεια ανέλυσε το πρόγραμμα της προπόνησης και το τι ακριβώς θέλει.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βεβαίως έχει στο αυριανό ματς και το έξτρα κίνητρο ότι θα κοουτσάρει την ομάδα για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της και θέλει και αυτός να δείξει ότι το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς ήταν μια κακή παρένθεση.

«Για εμάς είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι που γίνεται μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για την ανατροπή και να δείξουμε πως το ματς της Ισπανίας ήταν απλά μία κακή βραδιά», είπε χθες ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος είχε αρκετά τετ-α-τετ με παίκτες του Ολυμπιακού την Τρίτη προκειμένου να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας αλλά κυρίως την αποφασιστικότητά τους για την αυριανή αναμέτρηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ