2013-02-20 22:21:03
Φωτογραφία για Ιταλία: Σάλος για το προεκλογικό σποτ κατά των ομοφυλόφιλων
Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία από το προεκλογικό σποτ που ανέβασαν στο διαδίκτυο δυο υποψήφιοι του συντηρητικού κόμματος Fratelli d'Italia, στο οποίο ειρωνεύονται τους ομοφυλόφιλους, καλώντας τους ψηφοφόρους να... ψηφίσουν με το μυαλό και όχι με άλλα μέρη του σώματός τους.

«Πιστεύουμε ότι η αγάπη ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα είναι η βάση του μέλλοντος του έθνους μας…Την Κυριακή και την Δευτέρα ψηφίστε με το μυαλό, με την καρδιά. Μην ψηφίσετε με τον κώλ... Εμάς μας αρέσουν οι γυναίκες και κυρίως η Τζόρτζια Μελόνι (ιδρυτικό μέλος του κόμματος)» γράφουν τα χαρτιά που δείχνουν στην κάμερα οι δυο «πρωταγωνιστές».

H Τζόρτζια Μελόνι, ιδρυτικό μέλος του κόμματος, ζήτησε επισήμως συγγνώμη για το βίντεο-παρωδία «χείριστης αισθητικής» που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των δυο υποψηφίων και έκανε παράλληλα γνωστό ότι ζήτησε από τους δυο εμπνευστές του εγχειρήματος να κατεβάσουν πάραυτα το βίντεο.

Εξέφρασε μάλιστα την αλληλεγγύη της προς τους ανθρώπους και τις οργανώσεις που προσεβλήθησαν, χαρακτηρίζοντας «ευαίσθητο» το θέμα των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ