2013-02-24 15:06:08
Φωτογραφία για Ο Τόνι γύρισε την πλάτη του στην Παπαρίζου
Χειρότερα δεν γίνεται η σχέση της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη με τον δεύτερο ειδικά να έχει τα θεματάκια του με την πρώην Να είναι τόσο έξαλλος μαζί της; Να πονάει δοντάκι; Δεν το ξέρουμε και δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του Μαυρίδη. Τα σχόλια του, όμως, στο Twitter για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον, όπου έκανε διπλή εμφάνιση η Έλενα, ε κάποια συμπεράσματα μας επιτρέπουν να τα βγάλουμε.

Γιατί βλέπεις, ο Τόνι ενώ παρακολούθησε τον τελικό, κατά μια σατανική σύμπτωση δεν παρακολούθησε τις εμφανίσεις της Παπαρίζου, αφού ο άνθρωπος εκείνη τι στιγμή είχε να γράψει κάτι!

Για να καταλάβεις, την ώρα που η πρώην ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει το «My Number One», εκείνος τουίταρε «Λέω να πάω να γράψω κάτι». Κι αυτό το «κάτι» δεν κράτησε πολύ, αφού στη συνέχεια, κρίνοντας από τα αποθεωτικά του σχόλια για τους τους Koza Mostra, κάθισε και πάλι μπροστά από την τηλεόραση του.

Για να σηκωθεί ξανά στο ντουέτο της Παπαρίζου με την Βίκυ Λέανδρος.. Να ήξεραν οι διοργανωτές ότι θα είχαν τον Μαυρίδη όλο το βράδυ στο κάτσε σήκω, σήκω κάτσε, θα έβγαζαν την Παπαρίζου μία φορά και καλή.

Πηγή: womenonly
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 19:30 - Novasports 1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 19:30 - Novasports 1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ