2013-02-24 19:16:11
Φωτογραφία για Θρίλερ στις Φυλακές Τρικάλων: Ο Παναγιώτης Βλαστός αποπειράθηκε να αποδράσει με ελικόπτερο - Σε κρίσημη κατάσταση ο ίδιος, καταρρίφθηκε το ελικόπτερο
Μέρες Παλαιοκώστα θύμισε το απόγευμα της Κυριακής στις φυλακές Τρικάλων, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Βλαστός επιχείρησε να αποδράσει με ελικόπτερο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βαρυποινίτης, που έχει καταδικαστεί μεταξύ άλλων και για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, κατά την διάρκεια του προαυλισμού του προσπάθησε να ανέβει με ανεμόσκαλα σε ελικόπτερο που προσέγγισε τις φυλακές, αλλά οι φρουροί αντιλήφθηκαν τι πάει να συμβεί και άνοιξαν πυρ, τραυματίζοντάς τον βαριά και καταρρίπτοντας παράλληλα και το ελικόπτερο.

Ο δικηγόρος του βαρυποινίτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης, φέρεται να δήλωσε πως ο Βλαστός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ιατρείο των Φυλακών Τρικάλων, ενώ συνελήφθησαν τραυματισμένα τα 2 μέλη του πληρώματος, καθώς και 2 Αλβανοί υπήκοοι που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης για την απόδραση του Βλαστού.

Ο Παναγιώτης Βλαστός είχε προσπαθήσει να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού ξανά στις 12 Δεκεμβρίου του 2011, όταν είχε κρατήσει ομήρους και τρεις δεσμοφύλακες.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ