2013-02-24 20:00:07
Φωτογραφία για Flashback σε ότι αγαπήσαμε !!!
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από την ηλικία των δώδεκα χρόνων άρχισε να ασχολείται με την μουσική, ενώ στην ηλικία των δεκαπέντε δημιουργεί το πρώτο του ερασιτεχνικό συγκρότημα.

Το 2003 τελειώνει σπουδές ιατρικής στην Ρουμανία και επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα όπου και δημιουργεί με τον αδερφό του Μάκη ένα συγκρότημα, τους ΝΙΜΑ. Με τους ΝΙΜΑ εμφανίζονται σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις και συναυλίες παίζοντας μεταγενέστερες επιτυχίες όπως “Το Πάρτυ” και “ Σημάδια Καιρού” .

Την άνοιξη του 2004 συμμετέχει στο Fame Story II ερμηνεύοντας για πρώτη φορά σε ελληνικό talent show δικό του κομμάτι, κίνηση που αργότερα ακολούθησαν και άλλοι. Το τραγούδι αυτό ήταν το “Πάρτυ” σε στίχους και μουσική του ιδίου. Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού οδήγησε σε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Heaven Music.Mιλάμε βέβαια για τον..Nίκο Μίχα!

Ακολούθησαν... δύο προσωπικοί δίσκοι, “Στη Χώρα Του Ποτέ” το 2005 και “Τρέχει Τίποτα” το 2007 (σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, με τους: Δημήτρη Κοντόπουλο, Δημήτρη Φάκο, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Ρεβέκα Ρούσση, Αδριανό Παπαμάρκου, Γιώργο Ξύνδα, Νίκο Σταυρόπουλο, ενώ οι στίχοι σε ένα κομμάτι είναι του Λάκη Λαζόπουλου) και πέντε video clip – επιτυχίες: “Το Πάρτυ” , “Σημάδια Καιρού” , “Χρόνια Καθρεύτες” , “Mπου###λο”, "Τα παιδιά των μπαλκονιών"
.

Στο διάστημα αυτό πραγματοποίησε μαζί με το συγκρότημά του εμφανίσεις σε πολλούς γνωστούς συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα όπως το River Party Καστοριάς, Τεχνόπολις Γκάζι, Θέατρο Αρχαίας Τάφρου στην Κρήτη, Διεθνής Έκθεση Θεσ/νίκης, Ολυμπιακό Χωριό με μεγάλη επιτυχία και σε χειμερινούς κλειστούς χώρους όπως Vox, Metro, Click Stage, Εξέδρα, Μωβ στην Αθήνα και Φιξ, Renvy στη Θεσ/νίκη. Επίσης, πραγματοποίησε εμφανίσεις στα μουσικά βραβεία του MAD 2005, 2006, 2007.

Επί τρεις συνεχόμενες χρονιές 2006, 2007, 2008 συμμετέχει στο Tour θετικής ενέργειας της Amita Motion, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές με τη γεμάτη ενέργεια και πάθος σκηνική του παρουσία.

Κέρδισε το βραβείο του καλύτερου video clip-rock στα MAD Video Music Awards 2008 με το τραγούδι "Mπου###λο" καθώς και το βραβείο για το πιο sexy video clip της χρονιάς για το ίδιο κομμάτι.

Σήμερα, ακολουθώντας την δική του προσωπική μουσική πορεία βρίσκεται στο studio ετοιμάζοντας υλικό για το επόμενο προσωπικό του LP.

Καλλιτέχνης: Νίκος Μίχας

Δίσκος: Στη χώρα του ποτέ (2005)

Vdclp: Το πάρτυ 
   
tosokaki.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ