2013-02-24 20:15:14
Φωτογραφία για Λεπτομέρειες για την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων
Το ελικόπτερο ξεκίνησε από τον Ασπρόπυργο με σχέδιο πτήσης για τη Θεσσαλονίκη και στάση στο Πήλιο όπου θα παραλάμβανε 3 άτομα. Στο Πήλιο παρέλαβε δυο Αλβανούς και έναν Ρουμάνο, οι οποίοι σχεδόν αμέσως απείλησαν με τα καλάσνικοφ τους χειριστές του ελικοπτέρου Ο ένας εκ των χειριστών δήλωσε αμέσως βλάβη στο κέντρο ελέγχου και κατευθύνθηκε προς τις φυλακές Τρικάλων, όπως ακριβώς τους υπέδειξαν οι τρεις που παρέλαβαν στο Πήλιο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον 300 σφαίρες "χτύπησαν" το ελικόπτερο από τους φρουρούς αλλά και άντρες εξωτερικά των φυλακών.

Μάλιστα, δεδομένου ότι γνώριζαν οι Αρχές τον σχεδιασμό απόδρασης Βλαστού τους τελευταίους δύο μήνες τουλάχιστον, οι φρουροί των φυλακών είχαν ρητή εντολή να πυροβολήσουν σε ενδεχόμενη εμφάνιση ελικοπτέρου.

Πληροφορίες θέλουν, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών μεταξύ κακοποιών και φρουρών, από το ελικόπτερο έπεσε μια τσάντα, προφανώς γεμάτη με όπλα. Μάλιστα, αυτή την ώρα ομάδα των ΕΚΑΜ κάνει αυτή την ώρα φύλλο και φτερό τις φυλακές για να βρεθεί η τσάντα με τον οπλισμό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός-Άρης 2-0 (40')
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός-Άρης 2-0 (40')
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ