2013-02-24 21:43:41
Φωτογραφία για ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2-1 *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο για ένα... ημίχρονο και επικράτησε του αξιόμαχου Άρη με 2-1. Πρωταγωνιστές για τις δύο ομάδες οι Βλαχοδήμος και Τάτος, ενώ υπήρξαν για άλλη μια φορά αποδοκιμασίες μετά το τέλος του ματς.

Μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην ελληνική πραγματικότητα και στα θετικά αποτελέσματα, μόνο που και πάλι δεν είχαν διάρκεια και εμφάνισαν δυο πρόσωπα Οι ερυθρόλευκοι είχαν ένα δυνατό ξεκίνημα και ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έχοντας καλή ανάπτυξη κυρίως από τα πλάγια. Γι' αυτό ήρθε εύκολα και το 2-0...

Στην επανάληψη όλα έμοιαζαν εύκολα για τους παίκτες του Μίτσελ όμως ο Άρης αποδείχτηκε... σκληρό καρύδι και με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τάτο κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν στο χορτάρι τον κακό τους εαυτό και τελικά μπορεί να μην κινδύνεψαν αφού οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να απειλήσουν παραπάνω αλλά πήραν μια νίκη που αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Στα τελευταία λεπτά οι ερυθρόλευκοι άσκησαν πίεση και είχαν πολλές ευκαιρίες, που δεν μετέτρεψαν όμως σε γκολ.


Τα γκολ πέτυχαν οι Τζιμπούρ (έφτασε τα 18), Μανιάτης και Αγγελούδης για τον Άρη, όμως μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Βλαχοδήμος και Τάτος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο (66' Ιμπαγάσα), Αμπντούν (78' Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (88' Γκρέκο), Τζιμπούρ.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Ηρακλής (46' Αγγελούδης), Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ζαραδούκας (56' Τσουκάνης), Κοτσαρίδης (46' Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Τάτος, Καζναφέρης, Διαμαντάκος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χωρίς αντίπαλο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χωρίς αντίπαλο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ