2013-02-24 22:32:47
Φωτογραφία για Η καυτή ενδεκάδα των Wags στο Ίντερ-Μίλαν!
Ίντερ και Μίλαν ετοιμάζονται να κονταροχτυπηθούν στο χορτάρι του "Μεάτσα" όμως το πραγματικό ντέρμπι παίζεται στις εξέδρες... Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις 11 πιο σέξι Wags των δύο ομάδων αλλά και τη μεγάλη απούσα (photos)!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Σταματόπουλος 

Oi δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου αναμένεται να ανεβάσουν στα ύψη την αδρελανίνη των φιλάθλων τους το βράδυ της Κυριακής όταν θα πάρουν μέρος στο "Derby della Madoninna", όμως μην νομίζετε ότι το θέαμα θα περιοριστεί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Αντίθετα, θα υπάρχει άφθονο και στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου λόγω της παρουσίας των Wags των δύο ομάδων, με τα VIP του "Μεάτσα" να θυμίζουν παρέλαση από μοντέλα, showgirl, παρουσιάστριες και πρώην playmate.

New entry στο συγκεκριμένο "κλαμπ" αποτελεί η μυστηριώδης και "μοιραία" Φάνι Νεγκουέσα, η 22χρονη Βελγίδα που βρίσκεται εσχάτως στο πλευρό του Μάριο Μπαλοτέλι.

Το μοντέλο άφησε την πατρίδα της και ακολούθησε στην Ιταλία τον "Σούπερ Μάριο" (οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγο πριν φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι) ενώ στα τελευταία ματς της Μίλαν οι κάμερες την ακολουθούν παντού, λες και είναι πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι.

"Βαριά χαρτιά" για τους "ροσονέρι" είναι και η σύντροφος του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, Μελίσα Σάτα, τα δύο πρώην "κουνελάκια" του Playboy Γκλόρια Πατρίτσι (αμόρε του Μάσιμο Αλέγκρι) και Κριστίνα Ντε Πιν (σύντροφος του Ρικάρντο Μοντολίβο), ενώ στην ενδεκάδα με τις "εκλεκτές" βρίσκονται και οι Σίλβια Σλίτι (σύζυγος Πατσίνι) και η Πάολα Αμπροζίνι.

Από την πλευρά της, η -τυπικά γηπεδούχος στο ντέρμπι- Ίντερ μπορεί να "απαντήσει" με την πρώην "ροσονέρα" Καρολίνα Μαρτσάλις (σύζυγος του Αντόνιο Κασάνο) καθώς και το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια της ρουμανικής τηλεόρασης Αντελίνα Ελισέι (έτερον ήμισυ του Κρίστιαν Κίβου).

Επιπλέον, σημαντική ενίσχυση για τους "νερατζούρι" στη μάχη των Wags έρχεται και από τις Τζόλα Χαντάνοβιτς και Πάουλα Σανέτι, ενώ το κρυφό όπλο τους είναι η πανέμορφη συμβία του Αντρέα Στραματσόνι, Ντανίλα Φυσικά, όπως σε κάθε ντέρμπι έτσι και σε αυτό έχουμε "απώλειες", με το αποψινό ντέρμπι του Μιλάνου να σημαδεύεται από την απουσιά της Γιολάντε Καμπαόυ. Ο Γουέσλι Σνάιντερ άφησε την Ίντερ για χάρη της Γαλατάσαραϊ τον περασμένο Ιανουάριο, αφαιρώντας μέρος από την ομορφιά στις εξέδρες του "Μεάτσα"...

Ίντερ vs Μίλαν

Φάνι Ναγκουέσα (Μάριο Μπαλοτέλι)

 

Μελίσα Σάτα (Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ)

Γκλόρια Πατρίτσι (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι)

 

Κριστίνα Ντε Πιν (Ρικάρντο Μοντολίβο)

Σίλβια Σλίτι (Τζαμπάολο Πατσίνι)

Πάολα Αμπροζίνι

Ντανίλα Στραματσόνι

 

Καρολίνα Μαρτσάλις (Αντόνιο Κασάνο)

 

Αντελίνα Εντισέι (Κρίστιαν Κίβου)

Τζόλα Χαντάνοβιτς

Πάουλα Σανέτι

 

+ η μεγάλη... απούσα του ντέρμπι Γιολάντε Καμπάου (Γουέσλι Σνάιντερ)
SPORT24
notosspor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ