2013-02-24 22:51:05
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ
Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, εφ’ όλης της ύλης, λέγοντας ότι δεν έχει χαθεί η χρονιά επειδή ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, ανέφερε επίσης ότι το καλοκαίρι η ομάδα θα ενισχυθεί και ο πρόεδρος θα κάνει το καλύτερο για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας για να βλέπουν την ομάδα που ονειρεύονται.

Τέλος, τόνισε ότι πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και στόχος τους είναι η κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ στην ιστορία τους.

«Εγώ ποτέ δεν θα πω ότι είμαστε πρωταθλητές από τώρα. Άμα πάρουμε πέντε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια τότε θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Μας λείπουν όμως πέντε παιχνίδια για να το πάρουμε και μαθηματικά.

Σήμερα δείξαμε ότι ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Σε αυτό έχει να κάνει και το γεγονός ότι προερχόμαστε και από συνεχή και δυνατά παιχνίδια
. Την Πέμπτη με την Λεβάντε δεν παίξαμε καθόλου καλά. Από την αρχή της χρονιάς, αυτό που με ενδιέφερε ήταν να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Τελικά δεν την κάναμε. Πλέον ρίχνουμε το βάρος στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Έτσι, θα θεωρώ την χρονιά πετυχημένη.

Εξάλλου, όταν κάποιος κατακτάει το πρωτάθλημα, κανείς δεν σε ρωτάει αν έπαιξες ωραία μπάλα. Το πρωτάθλημα το παίρνει αυτός που κατακτάει σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι στο μέλλον η εικόνα της ομάδας θα φτιάξει. Ωστόσο, ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Κάθε δυο ημέρες φεύγουμε από την έδρα μας για να πάμε να παίξουμε παιχνίδια έξω. Την Τετάρτη παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και την Κυριακή παίζουμε με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα πρέπει οι φίλαθλοί μας να ηρεμήσουν. Θα χρειαστεί χρόνος για το νέο μας προπονητή. Θα γίνουν μεταγραφές το καλοκαίρι, ο πρόεδρος ποτέ δεν αφήνει την ομάδα έτσι. Θα φτιάξει έναν Ολυμπιακό που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοί του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ