2013-02-24 23:24:02
Φωτογραφία για Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου Παστίδας
Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Σχολείου Παστίδας. Παρουσία των Αρχών και... ειδικότερα των Περφιερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Μαχαιρίδη, του Δημάρχου Ρόδου κ.Κουσουρνά, του Προέδρου της Δ.Κ.Παστίδας κ.Μοσχή αλλά και συνολικά του Τοπικού Συμβουλίου Παστίδας, των Βουλευτών κ.Υψηλάντη και κ.Γάκη, του πρώην Υπουργού κ.Παυλίδη, του Αντιπεριφερειάρχη κ.Χατζηδιάκου, του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων κ.Κυριακούλη, του Αρχηγού της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Ρόδου κ.Χατζημάρκου, των Δημοτικών Συμβούλων κ.Παναή, κ.Κουκιά, κ.Στάγκα, κ.Ταρασλιά, της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Παστίδας κ.Φύσικα κ.α., ο Αρχιμανδρίτης Μελίτων και οι Ιερείς της Παστίδας Μιχαήλ Καψάλης & Μακάριος τέλεσαν τον αγιασμό.

Ακολούθως έκοψαν την κορδέλα οι κ.κ. Μαχαιρίδης, Χατζηδιάκος, Μοσχής, Κουσουρνάς, Μελίτων και Καψάλης και όλοι οι παρευρισκόμενοι πέρασαν στο εσωτερικό του πανέμορφου ομολογουμένως σχολείου όπου την έκταση για την κατασκευή του την παραχώρησε η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Παστίδας.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων τον λόγο πήραν όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι ενώ δόθηκαν και υποσχέσεις ότι θα φτιαχτεί και μάλιστα άμεσα αυτός ο απαράδεκτος δρόμος που οδηγεί στο σχολείο και που σημειωτέον δεν έχει ούτε καν πεζοδρόμιο.

Στη συνέχεια το δεύτερο τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι» παρουσίασε νησιώτικους χορούς στο προαύλιο του σχολείου.

allaksogolies.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φάνη(κε) σωτηρία!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φάνη(κε) σωτηρία!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ