2013-02-28 13:50:03
Φωτογραφία για Άστεγος ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα για την τιμιότητα του
Περίπου 150.000 δολάρια προσφέρθηκαν σε έναν άστεγο άντρα στο Κάνσας… ως ανταμοιβή για την επιστροφή ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων που έπεσε κατά λάθος στο κυπελλάκι του. Η εντιμότητα του δεν τον άφησε να βάλει στην τσέπη το ακριβό δαχτυλίδι και η επιλογή του τον δικαίωσε! Πριν από 30 ημέρες, ο Μπίλι Ρέι Χάρις κοιμόταν κάτω από μια γέφυρα, όταν η Σάρα Ντάρλινγκ σταμάτησε μπροστά του, ψάχνοντας κέρματα για να τον βοηθήσει. Όμως, μαζί με τα χρήματα έπεσε από το πορτοφόλι και το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της!

Η γυναίκα γύρισε μετά από λίγη ώρα στη γέφυρα και τον ρώτησε αν έχει πέσει το δαχτυλίδι στην αντίληψή του, Εκείνος παρά την ανάγκη του για χρήματα και τους πειρασμούς, επέστρεψε το αντικείμενο. Αυτή η κίνηση έκανε τόση εντύπωση στη Σάρα Ντάρλινγκ, που αρχικά του χάρισε όσα μετρητά διέθετε πάνω της και ύστερα διοργάνωσε έρανο μέσω ίντερνετ. Ειδικότερα, μαζί με τον άντρα της, διέδωσε την ιστορία στο site (giveforward.com) και ανέδειξε την τίμια πράξη του άστεγου! Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να μαζευτούν 150.000 δολάρια από συνολικά 6.000 άτομα.


Όπως δηλώνει ο ίδιος στο κανάλι Κάνσας KCTV: «Η λάμψη του δαχτυλιδιού μου “έλεγε” να κρατήσω το δαχτυλίδι, αλλά τελευταία στιγμή σκέφτηκα ότι πρέπει να ακολουθήσω τις αρχές που μου είχα πάρει από τον ιερέα παππού μου. Τελικά της απάντησα ότι το είχα φυλάξει για αυτήν». Ο έρανος λήγει σε 80 ημέρες και μέχρι τότε, ο «τίμιος» άστεγος θα έχει συγκεντρώσει το απαραίτητο αντίτιμο για ένα άνετο σπίτι flowmagazine.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ