2013-02-28 16:54:51
Φωτογραφία για Κούγιας: Αν δεν βρεθεί αγοραστής, θα μεταφέρω το ΑΦΜ της Παναχαϊκής σε άλλη ομάδα, σε άλλη πόλη (Καλαμάτα).
Βόμβα έριξε πριν από λίγα λεπτά ο Αλέξης Κούγιας σε έκτακτη συνέντευξη που παραχωρεί. Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής ανακοίνωσε ότι πουλάει την ΠΑΕ Παναχαϊκή με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, οικονομικές.

Ταυτόχρονα, όμως, "απείλησε" ότι ο...ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή, αν μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο δεν έχει βρεθεί αγοραστής, θα μεταφέρει το ΑΦΜ της Παναχαϊκής σε άλλη πόλη!!! Και ανέφερε το παράδειγμα Χαλκηδόνας-Ατρόμητου. Ο κ. Κούγιας, που επισήμανε ότι δεν μιλάει εκβιαστικά, δεν ανέφερε όνομα, αλλά πρόκειται για την Καλαμάτα. Επί της ουσίας, ο κ. Κούγιας είπε ότι αν δεν βρεθεί αγοραστής, θα σβήσει την Παναχαϊκή από τον επαγγελματικό χάρτη και θα την πάει σε άλλη πόλη, με άλλο όνομα φυσικά.

Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για ένα καθαρά επικοινωνιακό τρικ του κ. Κούγια για να πιέσει πρόσωπα και καταστάσεις, με αφορμή το γεγονός ότι η Παναχαϊκή έχει μείνει χωρίς γήπεδο. Ταυτόχρονα, ο κ. Κούγιας μ' αυτή την "βόμβα" στέλνει μήνυμα ότι, όπως ο ίδιος θεωρεί, η Πάτρα αδιαφορεί για την Παναχαϊκή και αφού αδιαφορεί, ίσως τη χάσει.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ