2012-03-30 15:12:24
Φωτογραφία για Άλλα: Τι το απίστευτο μπορεί να κάνει ένας χαμαιλέον;! Το μικρότερο κορίτσι στον κόσμο!! Τι παθαίνουμε όλοι μας ενώ κοιμόμαστε;! Απίστευτο! Τι είναι πιο διάσημο στο internet μετά τα ερωτικά sites;! Αυτό το ξέρατε για τους τσιγγάνους & τη γλώσσα τους;! Τι ιδιότητα κρύβει το μέλι σε σχέση με όλα τα φαγώσιμα;! Ξέρατε ότι τα ψάρια έχουν πιτυρίδα;! Πόσα ηλεκτρόνια / δευτερόλεπτο για το άναμμα 1 λάμπας;!   Το ζουζούνισμα των εντόμων, δεν είναι αυτό που νομίζουμε!
Άλλα:Τι το απίστευτο μπορεί να κάνει ένας χαμαιλέον;!Το μικρότερο κορίτσι στον κόσμο!!Τι παθαίνουμε όλοι μας ενώ κοιμόμαστε;! Απίστευτο!Τι είναι πιο διάσημο στο internet μετά τα ερωτικά sites;!Αυτό το ξέρατε για τους τσιγγάνους & τη γλώσσα τους;!Τι ιδιότητα κρύβει το μέλι σε σχέση με όλα τα φαγώσιμα;!Ξέρατε ότι τα ψάρια έχουν πιτυρίδα;!Πόσα ηλεκτρόνια / δευτερόλεπτο για το άναμμα 1 λάμπας;! Το ζουζούνισμα των εντόμων, δεν είναι αυτό που νομίζουμε!Δημοσιεύτηκε στις 23 - 03 - 2012 Άρεσε σε  1  αναγνώστες.   Το ζουζούνισμα των εντόμων όπως για παράδειγμα ο σπαστικός ήχος που βγάζει το κουνούπι, η μύγα, η σφήκα, κλπ, δεν προέρχεται από αυτό που νομίζουμε Ποιο είναι αυτό που νομίζουμε;

Από τη "φωνή" τους, σωστά;

Το ζουζούνισμα λοιπόν αυτό, προέρχεται από τα φτερά!

Και μάλιστα, όσο πετάει!

Για την ακρίβεια, το ζουζούνισμα αυτό προέρχεται από την ταχύτατη κίνηση των φτερών τους στον αέρα, όπως ακριβώς ακούγεται ένας ανεμιστήρας, που γυρνάει γρήγορα!

Αυτό είναι όλο!

www.coolweb.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απαισιόδοξη η Κατσέλη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απαισιόδοξη η Κατσέλη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ