2012-03-30 19:24:13
Φωτογραφία για Αναγνώστης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον ΕΟΠΥΥ αλλά τα τηλέφωνα είναι συνεχώς κατεβασμένα
Είμαι ασφαλισμένος του πρώην ΟΠΑΔ από την πόλη της Δράμας. Τον Απρίλιο του 2010 η νεογέννητη μου κόρη (τότε) 3ο κατά σειρά παιδί, νοσηλέυτηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από 11-4-2010 έως 16-6-2010 με γνωμάτευση δυσχέρειας απομύζησης και πάρεση βραχιονίου πλέγματος (προκλήθηκαν όλα κατά τον τοκετό στο Γ.Ν.Δράμας από αμέλεια των ιατρών οι οποίοι γνώριζαν ότι είναι παιδί διαβητικής μητέρας, γεννήθηκε 5090κg με φυσιολογικό τοκετό) με συνέπεια το παιδί να χρειάζεται ειδικό χημικό γάλα κατά τους πρώτους 9 μήνες της ζωής του (NEOCATE) το οποίο το έπινε με το ειδικό σωληνάκι (λεβάιν) και χρειαζόταν 12 κουτιά ανά μήνα με τιμή κουτιού 56,90 ευρώ συν τα έξοδα για τα σωληνάκια και τις φυσιοθεραπείες που υποβλήθηκε. Από την πλευρά μου ως όφειλα έκανα αίτηση για δαπάνη στην οποία μου απαντήσανε θετικά για τους πρώτους τρείς μήνες τον Φεβρουάριο του 2011(σχεδόν ενα χρόνο μετά) και τα οποία χρήματα τα έχω λάβει
. Το πρόβλημα μου ξεκινάει όμως από εδώ και μετά διότι για τους μήνες Οκτώβριο- Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2010 που το παιδί συνέχιζε το γάλα, μου ζητήθηκε νεα γνωμάτευση λόγω του ότι η νέα αίτηση που έκανα ήταν στις 25-5-2011 με ιατρική βεβαίωση από τον παιδίατρο που παρακολουθεί τη μικρή. Στη νέα αίτηση που έχω κάνει με ημερομηνία 25-5-2011 δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Η πρώτη αίτηση είχε ημερομηνία 7/10/2010 με αριθμ. πρωτ. Αθηνών 22142. Δόξα τω Θεώ είναι καλά, αλλά κοντευει να κλείσει τα 2 του χρόνια και εμείς ακόμα δεν λάβαμε τα χρήματα που δικαιούμαστε σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη, για όλους, και ενώ περιμένουμε το 4ο παιδί μας και η σύζυγος νοσηλεύεται για πάνω από ένα μήνα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης λόγω του διαβήτη κύησης. Δεν ζητώ ελεημοσύνη αλλά αυτό που δικαιούμαι και για το οποίο έχω κρατήσεις από τον μισθό μου.

Υ.Γ. Αναγκάζομαι να κοινοποιήσω το πρόβλημα διότι προσπαθώ για πάνω από 4 μήνες να επικοινωνήσω με το γραφείο αλλά μάταια διότι το τηλέφωνο μιλάει συνεχώς. Tο έχουν κατεβασμένο και χτυπάει όταν καλεί μόνο την ώρα που σχολάνε οι υπάλληλοι. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να κατέβω στην Αθήνα. H υπομονή μας εξαντλήθηκε και το συγκεκριμένο e-mail το έχω στείλει και στην υπεύθυνη υπάλληλο στις 8-2-2012 χωρίς να λάβω απάντηση. Πλέον ως ασφαλισμένοι ανήκουμε στον ΕΟΠYΥ γιαυτό και καταγγέλω το περιστατικό.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το κίνημα των Aφελήμ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το κίνημα των Aφελήμ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ