2012-03-30 19:45:20
Φωτογραφία για Κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά προλαβαίνουν;;..
Από το aftodioikisi.gr

Πριν από ένα τρίμηνο ο Γιάννης (ένας είναι ο Γιάννης) ο Σγουρός είχε δηλώσει οπαδός του «Μιχάλη του σωστού» (ή «αδιάβαστου», διαλέξτε ό,τι προτιμάτε) για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Μετά, βεβαίως, δήλωσαν και οι δύο «οπαδοί» του Βαγγέλη (του προέδρου).

Όμως, ο Γιάννης φαίνεται ότι παραμένει ακόμη οπαδός του Μιχάλη. Γι' αυτό κάνει τα αδύνατα-δυνατά να στηρίξει την (προεκλογική -βλ. Β΄ Αθηνών) πρόταση του να δημιουργήσει άρον-άρον 30 Κέντρα Κράτησης Μεταναστών.

Παρά, λοιπόν, τις αντιδράσεις όλων των περιφερειαρχών των οποίων, η στήλη, τουλάχιστον, δεν ξεχνάει, ότι είναι πρόεδρος, ο Γιάννης, ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ απ'  όλους τους περιφερειάρχες βγήκε με δηλώσεις του υπέρ της πρότασης του Μιχάλη του «αδιάβαστου» (σ.σ. προφανώς το χρόνο που έπρεπε να αφιερώσει στο πρώτο Μνημόνιο, διάβαζε εγχειρίδια για Μετανάστες).

Και όχι μόνο αυτό: Δεν πέρασε μία ημέρα από τη δημοσιοποίηση της πρότασης και έβαλε εκτός ημερησίας στη χθεσινή συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Αττικής θέμα μεταναστών, ώστε να δώσει «γραμμή» και στους υπόλοιπους.

Δικαίως, λοιπόν, ο Μιχάλης χαιρέτισε την απόφαση του ΠΕΣΥ για τη δημιουργία τριών χώρων στην Αττική για τη δημιουργία Κέντρων Κράτησης Μεταναστών.

Το πρώτο θέμα, βεβαίως, είναι τι λένε οι δήμοι που θέλουν ο Μιχάλης και ο Γιάννης να δημιουργήσουν τα Κέντρα.

Το δεύτερο αν ο Μιχάλης προλαβαίνει: Τόσο για τη δημιουργία των Κέντρων όσο και για την εκλογή του στη Β΄ Αθηνών....
Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ