2013-03-09 20:39:30
Φωτογραφία για Θρίλερ με την εξαφάνιση τιυ αθλητικού παράγοντα - Αποκαλύψεις για το μυστικό ραντεβού του
Το «Τούνελ» αποκάλυψε στοιχεία που σοκάρουν στο θρίλερ του αθλητικού παράγοντα της ποδοσφαιρικής ομάδας «Μαρκό» Κώστα Κολιαβασίλη που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το Μαρκόπουλο στις 31 Μαρτίου 2012.

Η έρευνα της εκπομπής έδειξε ότι ο 48χρονος άνδρας, παγιδεύτηκε στα δίχτυα παρατραπεζικού κυκλώματος που τον πολιορκούσε τον τελευταίο καιρό, για να επενδύσει άγνωστο που, τα χρήματα του ύψους 300 χιλιάδων περίπου ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα είχε ισχυριστεί ο ίδιος στους συγγενείς του, κάποιος (ανέφερε το όνομα του), θα τον βοηθούσε να επενδύσει σε κάποιο χώρο τα χρήματα που δεν εμπιστευόταν στις τράπεζες.

Η εκπομπή εντόπισε μετά από πολύμηνη έρευνα τον «άγνωστο Χ» του ύποπτου ραντεβού. Ο ίδιος μίλησε στο «Τούνελ» από το εξωτερικό όπου βρίσκεται.

Δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες, δύο διαφορετικές αντιδράσεις Στο πρώτο τηλεφώνημα ο άνδρας από το εξωτερικό υποστήριξε ότι συνάντησε τον αγνοούμενο τέλος Μαρτίου. Μάλιστα έδωσε και ακριβές διάστημα μεταξύ 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου. Ανέφερε στο «Τούνελ» ότι συναντήθηκαν στο Κολωνάκι και ήπιαν καφέ παρουσία τρίτου προσώπου.


Στο δεύτερο τηλεφώνημα το άτομο του ραντεβού, μόλις μια μέρα μετά, άλλαξε εντελώς στάση. Μίλησε για μια συνάντηση κάπου μέσα στον Φεβρουάριο ενώ ζήτησε και φωτογραφία του αγνοούμενου για να τον θυμηθεί!

Η εκπομπή κατέθεσε τα στοιχεία του στην Ασφάλεια Αθηνών, που τον εντόπισε. Τον περίμεναν για κατάθεση όπως υποσχέθηκε, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ…

Η οικογένεια ζήτησε την επέμβαση του εισαγγελέα για τις περαιτέρω έρευνες.

Πηγή: anikolouli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ