2013-03-10 17:59:03
Φωτογραφία για VIDEO:  Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από τη Ξάνθη, επικρατώντας της γηπεδούχου ομάδας 1-0 με σκόρερ τον Γεωργίου στο 69΄. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα της Ηπείρου εξακολουθεί να διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο αλλά η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Η Ξάνθη είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 14΄, με τον Πάντο να παίρνει την «μπουκιά από το στόμα» του Σολτάνι, ενώ στο 16΄ ο Λίλα έπιασε την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ αλλά ο Λοντίγκιν έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 27' το φάουλ του Ντιέ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ταμπάση και κάπου εκεί κόπασε ο ρυθμός του αγώνα για το πρώτο ημίχρονο.

Η ακριτική ομάδα μπήκε και πάλι δυνατά στην επανάληψη. Στο 49ο λεπτό ο Μαρσελίνιο προσπάθησε να πλασάρει τον Ταμπάση, όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΣ εξουδετέρωσε την προσπάθειά του, όπως και στο 64ο λεπτό όταν και πάλι ο Βραζιλιάνος κέρδισε τις κόντρες και έκανε ένα τεχνικό σουτ, που ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε σε κόρνερ.

Η Ξάνθη δεν είχε τον άνθρωπο που θα μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή της και τελικά το «πλήρωσε» στο 69΄, όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Ίλιτς σέντραρε από δεξιά στον Γεωργίου, που πλάσαρε εύστοχα τον Λοντίγκιν για το 0-1, «παγώνοντας» τα Πηγάδια και δίνοντας στην ομάδα του ένα τρίποντο που τη διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ