2012-03-30 22:49:35
Φωτογραφία για Νοκ άουτ ο Ναδάλ!
Ξεκούραστα πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Sony Ericsson στο Μαϊάμι ο Άντι Μάρεϊ, αφού ο Ραφαέλ Ναδάλ ολοκλήρωσε άδοξα την παρουσία του στο τουρνουά λόγω τραυματισμού.

Τα γόνατά του για μια ακόμη φορά τον πρόδωσαν. Η ψυχή που έβγαλε στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά παρά το «καμπανάκι» που χτύπησε τότε, στοίχισαν στον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα ήδη από το Ίντιαν Γουέλς κι όμως συνέχισε να αγωνίζεται.

Ο Ισπανός πρωταθλητής, Νο2 του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του κι ενώ ήταν στην τελική ευθεία. «Είμαι πολύ λυπημένος για τους θαυμαστές μου εδώ στο Μαϊάμι αλλά και γι'αυτούς στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν είμαι σε κατάσταση να αγωνιστώ σήμερα λόγω του γονάτου μου», έγραψε στο twitter ο Ράφα.

Απρόσμενο «δώρο» για τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος ξεκούραστος θα περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Χουάν Μονάκο.

Επόμενος σταθμός για τον Ναδάλ, καλώς εχόντων των πραγμάτων φυσικά, θα είναι το Masters του Μόντε Κάρλο, όπου θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του, διεκδικώντας τον 8ο σερί τίτλο του στο Πριγκιπάτο.
www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Λιάτσος;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Λιάτσος;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ