2013-03-10 20:56:20
Φωτογραφία για VIDEO- ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-0
Οχι ένα, ούτε δύο, αλλά... τέσσερα γκολ πέτυχαν οι παίκτες του Αρη (4-0 τον Λεβαδειακό), έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Σούλη Παπαδόπουλο, και κάλυψαν σημαντικό κομμάτι της διαφοράς που τους χώριζε από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ανάμεσά τους και η Βέροια, που δε μπόρεσε να σκοράρει αυτή τη φορά (0-0 με τον ΟΦΗ).

Σε δεινή βαθμολογική θέση βρισκόταν ο Αρης, μετά την ήττα του με 3-1 από την Βέροια. Προσπάθησε και πέτυχε, λοιπόν, να ξεσπάσει σήμερα πετυχαίνοντας νίκη με 4-0 επί του Λεβαδειακού, μειώνοντας στον πόντο από τις θέσεις τις παραμονής. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Κοέλιο με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Την σκυτάλη πήρε ο Γιαννιώτας, όταν με προβολή πέτυχε το 2-0 (48') και με δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 64', ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Τάτος στο 80', με ωραίο σουτ. Οι γηπεδούχοι μετά το σημερινό τρίποντο έφτασαν τους 25 βαθμούς ενώ επόμενος αντίπαλος τους θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, την ίδια ώρα που θα κοντράρονται η ΑΕΚ με την Βέροια.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Καζναφέρης, Πουλίδο (68' Τριανταφυλλάκος), Παπαζαχαρίας, Ζαραδούκας (79' Μαργαρίτης), Κοέλιο, Παπαστεριανός, Τάτος, Γιαννιώτας (84' Ηρακλής), Διαμαντάκος, Αγκάνθο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (45' Ροτζέριο), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (66' Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (47' Καγεχόν)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ