2013-03-10 21:38:06
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ... 4ων ΑΣΤΕΡΩΝ!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-0
Στην 40η υπόκλιση ανάγκασε τους αντιπάλους του ο «καίσαρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός γιόρτασε με τριάρα στην ΑΕΚ (3-0) γενέθλια και τίτλο και έραψε με... στιλ το τέταρτο αστέρι στην ένδοξη φανέλα του!

Παίζοντας ποδόσφαιρο με εκλάμψεις και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό του, Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ που προσπάθησε αρκετά και κατέκτησε το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο... όποτε χρειάστηκε, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ φτάνοντας εύκολα στη νίκη που του εξασφάλισε το 4ο αστέρι στη φανέλα του.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν στο... ρελαντί, όμως η διαφορά δυναμικότητας από την ΑΕΚ είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρόσωπο του αγώνα που έκρινε το αποτέλεσμα με τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν αναμφισβήτητα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ανακυρήχθηκε και mvp της αναμέτρησης. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης" μετά από περίπου ένα χρόνο και το come-back του ήταν ονειρικό!


Εκείνος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, εκείνος "κλείδωσε" τους τρεις βαθμούς και κατά συνέπεια οδήγησε τον Ολυμπιακό στην εξασφάλιση του πρωταθλήματος πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του.

Το τρίτο γκολ των ερυθρόλευκων πέτυχε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ μπορεί να μην σκόραρε, είχε όμως δύο ασίστ. Κατά τ' άλλα, οι ερυθρόλευκοι δεν πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, παίζοντας κατά διαστήματα και επιλεκτικά όσο και όπως ήθελε.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά, όμως βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (13') και ήταν φανερό πως όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε ούτε κατά διάνοια να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν σωστό πλάνο, το ακολουθούσαν κατά γράμμα, έπαιξαν ώριμα και ήρεμα, πάλεψαν για κάτι καλύτερο, όμως μετά το 2-0 δεν είχαν άλλες δυνάμεις Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Γκρέκο (38' Μασάντο), Αμπντούν, Βλαχοδήμος (65' Ιμπαγάσα, 74' Φουστέρ), Τζιμπούρ.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουκαλάς, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Τσουμάγκας, Κατίδης, Φέτσης (69' Τσίτας), Κορδέρο (90' Αναστασόπουλος), Ρίκκα, Γκερέιρο, Φούντας (76' Ανάκογλου).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
InstantCamera: Cydia tweak new
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
InstantCamera: Cydia tweak new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ