2012-03-31 01:52:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την EUROMEDICA
Θέλω να καταγγείλω τον όμιλο παροχής ιατρικών υπηρεσίων EUROMEDICA για την απληστία και την κατά συρροή δυνάστευση των εργαζομένων στις κλινικές και στα Διαγνωστικά κέντρα.

Από τον Αύγουστο άρχισε ξαφνικά η εταιρεία να μην πληρώνει το προσωπικό και σε ορισμένα Διαγνωστικά Κέντρα στη Β. Ελλάδα να δίνει έναντι από 200 έως 400 ευρώ/μήνα ενώ σε άλλα Διαγνωστικά και κλινικές να αφήνει απλήρωτο το προσωπικό. Επικαλείται συνεχώς το γεγονός πως το Ελληνικό κράτος δεν πληρώνει τις οφειλές του, αλλά, κύριοι της EUROMEDICA για πόσο αφελείς μας περνάτε;

Τόσα χρόνια που είχατε κέρδη ήταν ωραία; Τώρα να στηρίξετε τις επιχειρήσεις σας κι όχι να λέτε ψέματα. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως επενδύετε τα κεφάλαια σε χώρες όπως το Ντουμπάι και η Αλβανία, μάλιστα, ακόμη και εκεί επεκτείνεται  ο όμιλος την ώρα που εμείς είμαστε απλήρωτοι, αλλά παρών στην εργασία μας και αποδίδουμε 100% αφού η εργασία είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες χρονιές.


Έχει γίνει επανηλλειμένα καταγγελία στην Επιθεώρηση εργασίας και έχουν αρχίσει έλεγχοι σε διάφορα διαγνωστικά και κλινικές.

Αντίθετα, οι υπεύθυνοι κάποιων Εργαστηρίων, κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα, συμμετέχουν ενεργά στη νυχτερινή ζωή, αφού τα σπάνε κάθε τόσο στις Μπουζουκερί, αγοράζουν ακίνητα, και συνεχίζουν, ίσως λίγο πιο διακριτικά την Dolce Vita τους, σε βάρος έντιμων οικογενειαρχών και νέων ανθρώπων με όνειρα, εντιμότητα, και όρεξη  για εργασία.Ντροπή σας "κύριοι" της EUROMEDICA, δεν είστε παρά ανόητοι και μωροί. ΑΙΣΧΟΣ!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ