2012-03-31 02:18:05
Φωτογραφία για Ευ.Βενιζέλος με «κορυφαίους»: Και μαζί – κυρίως όμως... μόνος
Και με ηγετική ομάδα και… μόνος ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά την χθεσινή επίσημη πρώτη της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματός του... κράτησε δέκα κορυφαία στελέχη και συζήτησε μαζί τους για την πολιτική επικαιρότητα και το κυβερνητικό έργο.

Τα δέκα στελέχη ήταν οι Δημήτρης Ρέππας, Ανδρέας Λοβέρδος, Άννα Διαμαντοπούλου, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Πέτρος Ευθυμίου, Φώφη Γεννηματά, Χρήστος Πρωτόπαπας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και Μίμης Ανδρουλάκης, ενώ - σύμφωνα με τις πληροφορίες - για την 11η θέση προορίζεται ο Χρήστος Παπουτσής, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Θα τα ξαναπούμε» τους είπε ο Ευ. Βενιζέλος – και, όντως, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα συζητήσουν για τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο όλοι συμπέραναν ότι το συγκεκριμένο – άτυπο - όργανο, θα αποτελεί ένα ηγετικό όργανο, τουλάχιστον έως τις εκλογές.


Ο Ευ. Βενιζέλος, ωστόσο, είναι σαφές πως θα δομήσει, όπως είναι και φυσιολογικό, την προεκλογική εκστρατεία γύρω από το πρόσωπό του, επιδιώκοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο και τη σύγκρισή του με τον κύριο αντίπαλό του Αντ. Σαμαρά.

Χωρίς κανένα συνεργάτη!

Χαρακτηριστικό της αυτοπεποίθησης, μάλιστα, του Ευ. Βενιζέλου είναι πως στη συγκεκριμένη σύσκεψη με τους κορυφαίους, δεν υπήρχε κανένας στενός του συνεργάτης, ούτε καν η Διευθύντρια του Πολιτικού του Γραφείου Χριστίνα Μανωλοπούλου. Κάποιοι, μάλιστα, από τους συμμετέχοντες, δεν αντιστάθηκαν στην πρόκληση να κάνουν σύγκριση με τη συμπεριφορά και την τακτική του προκατόχου του.

«Να πούμε την αλήθεια»

Στη σύσκεψη έγινε συζήτηση για το θέμα των λαθρομεταναστών, με τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη να είναι ιδιαίτερα αυστηρός και αποφασιστικός, αλλά και για την υπόθεση Μπαμπινιώτη. Το θέμα, ωστόσο, προκάλεσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος που έθεσε τα προβλήματα που τίθενται από πολίτες για την επόμενη ημέρα των εκλογών και τη στάση του ΠΑΣΟΚ. «Ο κόσμος ρωτάει για το αν θα πάρουμε 11,5 δισ. την επομένη των εκλογών. Πρέπει να πούμε την αλήθεια. Τι θα πούμε;» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Α. Λοβέρδος. «Δεν μπορούμε παρά να πούμε την αλήθεια» τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος, για να προσθέσει ο Μίμης Ανδρουλάκης: «Με τρόπο, με ελπίδα και με… συναίσθημα»! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ