2012-03-31 05:23:06
Φωτογραφία για Η έβδομη και η τυχερή;
Ο έβδομος γάμος του Jerry Lee Lewis έγινε στις 9 Μαρτίου υπό άκρα μυστικότητα, τόσο πολύ που ούτε καν η κόρη του Pheobe, η οποία μένει μαζί του γνώριζε, σύμφωνα με το περιοδικό People. Η 62χρονη νύφη είναι η πρώην σύζυγος του ξαδέρφου του σταρ. Ο Lewis είναι γνωστός για τα σκάνδαλα που έχει προκαλέσει όσον αφορά στους γάμους τους, καθώς η πρώτη του σύζυγος – για δύο χρόνια- ήταν η Dorothy Barton.

Η δεύτερη σύζυγος, ένας γάμος που διήρκεσε τέσσερα χρόνια κι απέφερε δύο παιδιά - ήταν η Jane Mitchum, αν και ο συγκεκριμένος γάμος αμφισβητήθηκε προς την εγκυρότητά του, καθώς δεν είχε οριστικοποιηθεί το διαζύγιο της γυναίκας ακόμη. Η τρίτη σύζυγός του ήταν η 13χρονη ξαδέλφη του Myra Gale Brown. Το νεαρό της ηλικίας της νύφης αλλά και ο βαθμός συγγένειας προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, ένας γάμος που όπως λέγεται κατέστρεψε την καριέρα του καλλιτέχνη. Μάλιστα, παντρεύτηκαν δύο φορές γιατί την πρώτη δεν είχε πάρει ακόμη διαζύγιο από τη Mitchum, ενώ παρά την πολεμική που δέχθηκαν, παρέμειναν μαζί 13 χρόνια κι έκαναν δύο παιδιά.

To 1971 παντρεύτηκε την τέταρτη σύζυγό του Jaren Elizabeth Gunn, η οποία όμως πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού τους. ‘Εναν χρόνο μετά ήρθε η πέμπτη σύζυγός του, αλλά τρεις μήνες μετά πέθανε από υπερβολική χρήση μεθαδόνης! Η Kerrie McCarver ήταν η έκτη σύζυγος και ο μακροβιότερος γάμος του καλλιτέχνη. Πήραν διαζύγιο το 2004 20 χρόνια μετά τον γάμο τους.
DAILY MAIL Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ