2012-03-31 08:48:09
Φωτογραφία για Τζάμπα Μάγκες...
Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε από την Αλεξανδρούπολη κατά την ομιλία της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης.

"Ως "Μεγάλος Αρχηγός" δέχτηκε πίσω τους "τζάμπα μάγκες" βουλευτές του μέσα σε 15 μέρες. Αυτό δεν είναι πολιτική Αυτό που ψήφισα εγώ, ψήφισε και ο κ. Σαμαράς. Δεν θα σε εμπιστευτεί κανείς, το μέλλον των παιδιών του".

Δείτε το βίντεο :

 drama-tika.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
Έγινε πανελληνίως γνωστός από την διαφήμιση του Γκαλιλέο στον ΑΝΤ-1, αλλά είναι και δυναμικός συνδικαλιστής. Ο γιατρός Αντώνης Σώτος, αφού "χόρτασε" από τις διαφημίσεις του ΑΝΤ1 άρπαξε την ντουντούκα και φώναζε συνθήματα στο κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, την οδό Αβάντων H φωτογραφία του egnomi.gr, είναι από την πορεία διαμαρτυρίας των γιατρών και των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, το πρωί της Πέμπτης 29 Μαρτίου, στην οδό Αβάντων. Σε πρώτο πλάνο διακρίνεται ο γιατρός Αντώνης Σώτος να λέει τα συνθήματα, ενώ ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιάννης Αγγελάτος κρατάει την ντουντούκα και πίσω ακολουθούν οι υπόλοιποι διαμαρτυρόμενοι με τα πανό. Ο ορθοπεδικός Αντώνης Σώτος έγινε φέτος γνωστός στο πανελλήνιο, αφού πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική διαφήμιση του "Γκαλιλέο" στο ΑΝΤ-1. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι είναι και δυναμικός συνδικαλιστής. Όσο για τα συνθήματα, που έλεγε στη ντουντούκα, ήταν του στυλ: " Κάτω τα χέρια από τα Νοσοκομεία, δώστε λεφτά για την υγεία." και " Αγώνας-αγώνας απεργι