2013-03-15 02:33:03
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Στο νοσοκομείο Πακιστανός μετά από επίθεση αγνώστων
Το περιστατικό της άγριας επίθεσης που δέχθηκε την Τρίτη ένας αλλοδαπός Πακιστανικής καταγωγής στην Πρέβεζα φέρνει ξανά... στην επικαιρότητα το θέμα της ρατσιστικής βίας αν και στην προκειμένη περίπτωση πιθανόν να πρόκειται και για ξεκαθάρισμα παλαιών προσωπικών διαφορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr την Τρίτη το βράδυ άγνωστοι που επέβαιναν σε δίκυκλα μικρού κυβισμού επιτέθηκαν στον Πακιστανό ο οποίος ήταν πεζός στην περιοχή του Παντοκράτορα.

Οι τέσσερις άγνωστοι, οι οποίοι φορούσαν κράνη, και επέβαιναν σε δύο μοτοποδήλατα, συνάντησαν τον Πακιστανό και άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια και με κλοτσιές, στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ οι πληροφορίες μιλούν για έναν από αυτούς να έφερε στα χέρια του σιδερένιο αντικείμενο, πιθανόν σιδερογροθιά.

Ο Πακιστανός μετά τα πρώτα χτυπήματα άρχισε να τρέχει ενώ οι νεαροί επέστρεφαν και επαναλάμβαναν τα χτυπήματα έως ότου ο άτυχος αλλοδαπός έφτασε σε περιοχή όπου διέμεναν γνωστοί του οι οποίοι βγήκαν στον δρόμο. Οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή ενώ ο Πακιστανός μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε έχοντας σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, πιθανόν να συνδέεται με ένα άλλο περιστατικό που συνέβη πριν μερικούς μήνες στην Πρέβεζα και να πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ