2012-03-31 11:09:02
Φωτογραφία για Πέθανε 19χρονη αθλήτρια του βόλλευ στην Αμερική
Η 19χρονη αθλήτρια του βόλεϊ, Σαμάνθα Γούπατ που αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανεπιστημίου του Στάφορντ, άφησε την τελευταία της πνοή, την προηγούμενη Κυριακή, κάτω από ανεξιχνίαστα ακόμα, αίτια.

Μετά από οκτώ ημέρες εντατικής θεραπείας, η «Σαμ», όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της, έχασε την «μάχη» με τη ζωή στο νοσοκομείο του Στάφορντ.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά η Γούπατ είχε μείνει στο νοσοκομείο από τις 17 Μαρτίου, οπότε μετεφέρθη, μετά από κάλεσμα για επείγον περιστατικό στην Πανεπιστημιούπολη.

«Είμαστε βαθύταρα λυπημένοι από το θάνατο της Σαμ Γούπατ», είπε ο αθλητικός διευθυντής Μπομπ Μπόουλσμπι. «Ήταν ένα αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Στάνφορντ και μία εξαιρετική μαθήτρια αλλά και αθλήτρια».

Η δευτεροετής φοιτήτρια ήταν πρώην μέλος της Αμερικάνικης ομάδας των κορασίδων στο βόλεϊ γυναικών των ΗΠΑ, ενώ ήταν τρεις φορές μέλος της ομάδας νεανίδων των ΗΠΑ.

«Το Πανεπιστήμιο του Στάφορντ και γυναικεία ομάδα βόλεϊ έχασαν μία υπέροχη, νέα γυναίκα», πρόσθεσε ο Μπόουλσμπι. Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θύελλα στον ελληνικό τύπο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θύελλα στον ελληνικό τύπο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ