2013-03-16 12:34:03
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ : ΣΒΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ
Ο Παύλος Βασιλείου μίλησε στον «Γαύρο» για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας και τη συνέχεια του Θρύλου.

Αναλυτικά:

«Στο επαναληπτικό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, παρατήρησα ότι ήδη η ομάδα έχει χαλαρώσει μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει ο Μίτσελ σε κάθε παιχνίδι που απομένει από εδώ και πέρα να βρει ένα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του για να παρουσιάζουν ένα καλό πρόσωπο και να προσφέρουν ωραίο θέαμα στους φιλάθλους.

Βέβαια, η προχθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μέτρια αν και συνδυάστηκε με νίκη, όμως έγινε τρεις ημέρες μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και όσο να’ναι τα πόδια ήταν βαριά. Ωστόσο, γι’ αυτό και ο Μίτσελ έκανε ροτέισον για να ξεκουράσει μερικούς ποδοσφαιριστές από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Δεν λέω ότι η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν τραγική, αλλά θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερη. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα βρει μπροστά του τον Πανθρακικό. Σβηστός για ακόμα έναν τελικό είναι.


Εχουμε ξαναπεί ότι στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο. Ακόμα και με τον ΠΑΟΚ να παίξει στον τελικό που μοιάζει ως ο πιθανότερος αντίπαλος, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ανώτερος είναι σε όλα. Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι να πάρει ακόμα ένα νταμπλ. Το δεύτερο συνεχόμενο συγκεκριμένα.

Πάντως, με τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός φαίνεται πιο… υγιής χωρίς να θέλω να αδικήσω τον προηγούμενο προπονητή. Είναι η ομάδα που όλοι ξέρουμε. Που πιέζει ψηλά τον αντίπαλο, δημιουργεί πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία και έχει κυρίως τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το καλοκαίρι στην προετοιμασία ο Ισπανός θα περάσει και τα δικά του στοιχεία και τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε έναν άλλο Ολυμπιακό από τη νέα χρονιά.

Με πολλά νεαρά παιδιά και κυρίως ελληνόπουλα, θα χτιστεί μία νεανική ομάδα με πολύ μέλλον μπροστά της».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ