2013-03-16 23:59:09
Φωτογραφία για ΔΕΛΑΚΑΣ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
Οι πολίστες του Ολυμπιακού ανυπομονούν για το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ την Τετάρτη στη Ρωσία και οι ίδιοι θέλουν μόνο νίκη. Υπάρχει, όμως, για το παιχνίδι της 20ης Μαρτίου, μία αντικειμενική πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός περνάει με ισοπαλία.

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού όμως δεν υπάρχει η λέξη ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει στο ματς για τη νίκη. «Πάμε για πόλεμο, αν μπορώ να το πω αυτό. Πάμε να δώσουμε τα πάντα», τόνισε ο Βαγγέλης Δελακάς, που δεν έχει ξεχάσει την 25η Φλεβάρη του 2012, όταν ο μπερδεμένος Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει τον εαυτό του στην αναμέτρηση με τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η δική του αποβολή με αντικατάσταση ήταν σημαντική για την εξέλιξη του παιχνιδιού. «Ξέρεις, αυτή η ήττα είναι διδακτική. Αλλά δεν έχω παίξει ποτέ για την ισοπαλία, ποτέ στην καριέρα μου. Νομίζω, ούτε οι συμπαίκτες μου», συνέχισε ο διεθνής αμυντικός.

Ο Δελακάς θα βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας μαζί με τους συμπαίκτες του στο αεροδρόμιο, για να κάνει αυτό το… περιβόητο ταξίδι των 16 ωρών με προορισμό το Βόλγκογκραντ. «Δεν είναι δικαιολογία. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Και αυτοί το ίδιο ταξίδι έκαναν», συμπλήρωσε ο αμυντικός των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ