2013-03-17 07:15:53
Φωτογραφία για Να αποδράσει από τις φυλακές Μαλανδρίνου επιχειρεί ο Αλκέτ Ριζάι
Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη διαπραγμάτευση, προκειμένου να δοθεί τέλος στο θρίλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός βαρυποινίτης κρατούμενος ζητάει να του διατεθεί όχημα προκειμένου να διαφύγει απειλώντας σε αντίθετη περίπτωση με αιματοχυσία.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκονται αυτή τη στιγμή εισαγγελικός λειτουργός που επιβλέπει τη διαπραγματευτική διαδικασία, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μάριος Σκανδάμης, ενώ η ηγεσία του υπουργείου είναι ενήμερη και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της ΕΚΑΜ, αλλά και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στην εργασία τους και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο το είδος και η ποσότητα οπλισμού που ενδεχομένως φέρει ο κρατούμενος, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των ομήρων. Κατά πληροφορίες κρατά ως όμηρους δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, κατά άλλες πηγές τέσσερις. Μαζί με τον Ριζάι βρίσκονται δυο ακόμη κρατούμενοι που θέλουν να αποδράσουν μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κακοποιός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με την βοήθεια των δύο συγκρατούμενών του πέρασε από την πτέρυγα όπου κρατείται στο φρουραρχείο.
Πηγή: Real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ