2013-03-17 09:15:23
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ Η ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Το ενδεχόμενο να αυξηθεί η ελληνική παροικία στην Μπολόνια επαναφέρει στο προσκήνιο ιταλικό δημοσίευμα, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο άσος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να... μεταναστεύσει.

Το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον διεθνή στράικερ δεν είναι «φρέσκο». Ήδη από τον Γενάρη «ζαχάρωναν» τον φορ των Πειραιωτών στην Μπολόνια, η οποία μάλιστα φέρεται να έκανε και πρόταση στον Ολυμπιακό, ωστόσο απορρίφθηκε.

Παρ' όλα αυτά το deal δεν αποκλείεται να ευοδωθεί στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο και ο Μήτρογλου να γίνει συμπαίκτης με τους Κονέ και Χριστοδουλόπουλο, όπως επισημαίνει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «befan.it».

To κείμενο έχει τίτλο «Μπολόνια μεταγραφές: Έρχεται ένας ακόμα Έλληνας;», ενώ στη συνέχεια αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Μετά την άφιξη του Παναγιώτη Κονέ και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ένας ακόμα Έλληνας παίκτης είναι έτοιμος να κινηθεί προς την Μπολόνια. Αυτός είναι ο Κώστας Μήτρογλου, επιθετικός γεννημένος το 1988, που ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται και στην Εθνική ομάδα».

Έπειτα μάλιστα επισημαίνεται ότι: «Παρά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ακούγεται πως η ομάδα του δεν είναι αρνητική στη μεταγραφή του. Ούτε ο Έλληνας επιθετικός απέρριψε την ιδέα της πιθανής μεταγραφής στο διάσημο ιταλικό κλαμπ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ