2013-03-20 08:12:03
Φωτογραφία για Νέα έκδοση του Gmail app για Android
H Google ανανέωσε τo Gmail app για Android, η νέα έκδοση του οποίου έχει μια σειρά από βελτιώσεις για καλύτερη και ταχύτερη διαχείριση των email των χρηστών που το χρησιμοποιούν σε Android συσκευές.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής, επιτρέπει στους χρήστες με συσκευές που έχουν εγκατεστημένο το Android Jelly Bean (εκδόσεις 4.1 και 4.2) να απαντήσουν να αρχειοθετήσουν και να διαγράψουν τα μηνύματά τους, απευθείας μέσω των ενημερώσεων που λαμβάνουν, καθιστώντας τη διαχείρισή τους ευκολότερη.

Ακόμη όμως και στην προηγούμενη έκδοση Ice Cream Sandwich (4.Χ) υπάρχουν βελτιώσεις οι οποίες διευκολύνουν τη διαχείριση των μηνυμάτων, είτε κάποιος είναι online είτε offline.

Επιπλέον, η Google αναφέρει πως η νέα έκδοση ενσωματώνει καλύτερη λειτουργία αναζήτησης, χωρίς πάντως να κάνει λόγο για το τι ακριβώς έχει αλλάξει ή βελτιωθεί.

Όσον αφορά στις παλιότερες εκδόσεις, οι οποίες έχουν και τη μερίδα του λέοντος μεταξύ των χρηστών, η Google αναφέρει πως επίσης έχουν υπάρξει βελτιώσεις ως προς την απόδοση της εφαρμογής.

Η νέα έκδοση του Gmail app υπάρχει στο Google Play Store. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ