2013-03-20 10:28:02
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!
Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην καριέρα τους – φυσικά μέχρι το επόμενο – δίνουν απόψε οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Άστον Βίλα στους «8» του NextGen Series (21:00).

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ένα βήμα πριν το Final 4 της διοργάνωσης και φυσικά θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία να φτάσουν στην ημιτελική φάση ενός τέτοιου τουρνουά, το οποίο παρακολουθούν παράγοντες ομάδων και μάνατζερ από όλη την Ευρώπη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θρύλου έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν ομάδες, όπως η Άρσεναλ, η Μαρσέιγ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο και Άντερλεχτ. Ωστόσο, οι «χωριάτες» είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, αλλά αυτή η ομάδα έχει δείξει έως τώρα απεριόριστες δυνατότητες και μπορεί να τα καταφέρει στο Βίλα Παρκ, μπροστά σε 10.000 οπαδούς της Άστον Βίλα η οποία έχει ένα πολύ ισχυρό σύνολο με αστέρια από την Αγγλία και άλλες χώρες.


Ο Μπερντ Στορκ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

«Θα πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος, είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι που έχουμε δώσει, δεν αλλάζει κάτι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γερμανού τεχνικού στους παίκτες του και συνέχισε:

«Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και να αρχίζουμε να παίζουμε χωρίς μυαλό στο ματς».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Χουτεσιώτης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Καραγκούνη, Ρουγκάλα, Λεάντρο και Λυκογιάννη.

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Γκίνο και ο Μ. Σιώπης. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Λύρας, Βουτσιώτης και Δ. Σιώπης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιωαννίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βλάχος, Βούρος, Βέργος, Παπασάβας, Παιδάκης, Πασαλίδης και Σούκιας.

Οι παίκτες του Θρύλου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να βρεθούν στο Κόμο της Ιταλίας γράφοντας τη δική τους Ιστορία με τα ερυθρόλευκα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ